villa-vrolijk - little dutchBent u in verwachting? Dan bent u er ongetwijfeld al achter gekomen dat er heel veel dingen zijn die u moet regelen voordat de baby komt. Een van die dingen is het inrichten van een babykamer. Met de spulletjes van Little Dutch is dit een fluitje van een cent, hiermee creëert u heel gemakkelijk een mooie kamer voor uw kleintje. Little Dutch is een Nederlands merk, de naam geeft het al aan. Begonnen als klein bedrijfje zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk, niet alleen in Nederland, maar ver daar buiten. Zij leggen zich toe op het ontwerpen van de mooiste accessoires voor de babykamer en accessoires voor het kleintje zelf. Het basisconcept van Little Dutch is dat de producten die zij maken niet alleen maar praktisch zijn, maar dat ze er ook mooi uitzien. Vaak is het bij dergelijke spulletjes een van beide. Ze zijn of heel handig in gebruik of ze zien er mooi uit. Zij proberen in hun ontwerpen altijd deze beide eigenschappen te combineren en hier slagen zij erg goed in. Het is dus echt niet meer nodig om een keus te maken tussen functioneel of mooi, kiest u voor Little Dutch dan krijgt u gewoon beide. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Want op het eerste gezicht bent u misschien geneigd om vooral voor mooie spulletjes te kiezen, maar als de kleine er eenmaal is zult u zich realiseren dat functionaliteit toch eigenlijk wel het belangrijkste is. Het is dan wel zo prettig als u niet hoeft te kiezen en gewoon allemaal babyspulletjes hebt die deze beide kwaliteiten in zich verenigen. Daarom is het dus zeker aan te raden om te kiezen voor de artikelen van Little Dutch op het moment dat u uw babyuitzet bij elkaar gaat kopen.

Kenmerken van Little Dutch

Zoals gezegd is functionaliteit van babyproducten natuurlijk het belangrijkst, ze moeten handig in gebruik zijn en bijvoorbeeld gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Maar dat neemt niet weg dat het uiterlijk ervan niet ook een rol speelt. Wat zijn nu precies karakteristieke kenmerken van het merk Little Dutch? Kenmerkend voor hun ontwerpen is dat zij kleurrijk zijn, zonder dat het geheel te druk gaat ogen. Daarnaast zijn de verschillende kleuren die zij in hun verschillende ontwerpen gebruiken goed op elkaar afgestemd, zodat u alle producten van Little Dutch heel gemakkelijk met elkaar kunt combineren en een mooi geheel ermee kunt creëren. Een ander belangrijk punt is dat zij altijd op originele manieren afgewerkt zijn, dit maakt hen ook echt anders dan andere merken. Ten slotte worden de artikelen van Little Dutch gekenmerkt door het feit dat ze trendy zijn, maar toch ook een tijdloze uitstraling hebben. Hierdoor passen ze goed in hedendaagse interieurs, zonder dat ze na een jaar al weer zo uit de mode zijn dat u eigenlijk weer nieuwe spulletjes moet gaan kopen. Dit zijn dus allemaal uiterlijke kenmerken waaraan u de producten van dit merk gemakkelijk kunt herkennen. Hebt u eenmaal de artikelen van Little Dutch in huis, dan zult u al snel een laatste kenmerk onderscheiden, namelijk de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Aangezien babyproducten veelvuldig gebruikt en schoongemaakt worden, is een hoge kwaliteit natuurlijk absoluut geen overbodige luxe en eigenlijk zelfs een noodzakelijkheid om ervoor te zorgen dat u lang van de spullen kunt genieten. Kiest u voor Little Dutch, dan kiest u dus voor:

  • kwalitatief hoogstaande materialen
  • uitstekende combinatie van functionaliteit en mooi ontwerp
  • originele afwerking van de artikelen
  • trendy en toch tijdloze ontwerpen

Veel keus aan producten

U weet nu wat de kenmerken van Little Dutch zijn, maar wat voor soort producten maken zij nu eigenlijk allemaal? U vindt bij hen een keur aan artikelen, met als enige overeenkomst dat het allemaal producten zijn voor de allerkleinste kinderen en de inrichting van hun kamertjes. Zo maakt Little Dutch bijvoorbeeld erg mooie hoezen voor om babywarmers, oftewel elektrische kruiken. Door het speciale ontwerp weet u zeker dat de hoes goed blijft zitten en precies op maat is voor de kruiken. U hoeft dus niet bang te zijn dat de hoes losgaat en uw kleintje zich verbrandt. Daarnaast kunt u bij dit merk bijvoorbeeld ook terecht voor kleertjes. In de collectie van Little Dutch vindt u onder andere mooie badcapes, wikkeldoeken en slaapzakken. Maar ook maken zij beddengoed, zoals ledikantlakens, wieglakens, ledikantdekens en dekbedovertrekjes. Ook voor de rest van de inrichting van de babykamer is gedacht, u vindt bij dit merk bijvoorbeeld ook mooie lampenkappen, commodemandjes en hoezen voor het aankleedkussen. Tot slot maken zij ook verschillende leuke accessoires, zoals muziekdoosjes en knuffeldoekjes. Met andere woorden, naar wat voor babyspulletjes u ook op zoek bent, dit merk heeft het nagenoeg allemaal in de collectie. U kunt met de spullen van Little Dutch dus heel gemakkelijk uw hele babykamer inrichten en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Wilt u deze producten aan gaan schaffen, dan kunt u dit doen bij Villa Vrolijk, specialist op het gebied van kidslifestyle. In hun webwinkel vindt u echt alles wat u voor uw kinderen maar nodig kunt hebben. Door de handige indeling in rubrieken, vindt u bij hen bovendien snel waar u naar op zoek bent. Of u nu zoekt naar kinder- of babykleding, woonartikelen of slaapartikelen, zij hebben het allemaal. Bent u dus op zoek naar de producten van Little Dutch of naar andere baby- of kinderartikelen, dan bent u bij Villa Vrolijk aan het juiste adres.