Caveldesign - StoelenHet is normaal dat mensen bij aankopen op een aantal facetten let. Zo kijken veel mensen naar de kwaliteit van een product en of het product past bij soortgelijke producten die ze al eerder gekocht hebben. Dat is zeer verstandig. Mensen kijken ook vaak naar de prijs en maken dan een snelle berekening: is dit product voor mij zoveel geld waard of niet? Na al die afwegingen wordt dan bepaald of het gekocht wordt of niet. Nu bestaat het gezegde goedkoop is duurkoop en daarmee wordt bedoeld dat als u een product erg goedkoop koopt dat u uiteindelijk wel eens duurder uit kan zijn omdat u het product vaak moet laten repareren of zelfs moet vervangen. Dat is speciaal waar voor stoelen. Er zijn bepaalde stoelen van een zo opmerkelijke kwaliteit dat die generaties lang mee gaan. Deze stoelen zijn dan best prijzig als u ze aanschaft, maar de wetenschap dat u de stoelen nooit hoeft te vervangen kan u misschien gerust stellen. Daar moet u dan ook nog bij bedenken dat als u nu een stoel koopt, dat stoelen alleen maar duurder worden. Dit heeft niet zozeer te maken met de inruilwaarde van de door u gekochte stoel, maar meer met de stoel die u eventueel zou moeten kopen om de oude versleten of gebroken stoelen zou moeten vervangen. Eigenlijk bent u per saldo dus veel goedkoper uit als u een dure stoel koopt, en na u uw kinderen waarschijnlijk ook nog. Het gaat dan natuurlijk niet om de prijs van de stoel, maar om de kwaliteit ervan. Het is goed om een stoel te kopen die een zeer grote kwaliteit heeft. Dat soort stoelen verkopen wij. Als u onze website bezoekt zult u merken dat we van alle markten thuis zijn als het op stoelen aankomt. Het enige wat we misschien niet verkopen zijn tuinmeubelen, we richten ons op de binnenmarkt wat betreft stoelen. We leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dat betekent dat als u een kroeg heeft en graag een paar nieuwe barstoelen wilt kopen u bij ons terecht kan. Het betekent ook dat als uw favoriete luie stoel kapot is en vervangen moet worden u bij ons moet zijn. Hetzelfde geldt voor tafels en bureaustoelen. Eigenlijk als u iets van stoelen wilt hebben, hoeft u niet lang te twijfelen over waar u het beste terecht kan, dat is namelijk bij ons. Hieronder ziet u wat voor soort producten we allemaal kunnen leveren:

  • stoelen
  • tafels
  • fauteuils
  • kasten
  • bankstellen
  • barkrukken
  • kantoor
  • horeca
  • outlet
  • lampen

Daarbij moet natuurlijk gezegd worden dat we niet een heel kantoor of een heel horecabedrijf verkopen, maar de stoelen die er nodig zijn voor kantoren en horeca. Op wat voor soort stoel zit u het liefste? Zeg het maar en we hebben het. Wilt u graag een soort opengesneden bol op een stokje waar het onmogelijk in zitten lijkt? We hebben het. Wilt u een leren stoel waar geen beweging in te krijgen is? We hebben het. Wilt u een stoel, die erg mannelijk is, dat als u achterover leunt er een fijn voetenbankje tevoorschijn komt? Waar aan de zijkant een soort tafeltje zit waar de afstandsbediening en tijdschriften in kunnen? En dat die afstandsbediening zowel er voor kan zorgen dat u naar voetbal kan kijken als dat uw vrouw stil is tijdens het voetbal kijken? Dat er onder de stoel een koelkastje zit waar u bier en worst kan vinden zodat u een heuse Herman Brusselmans kan worden, of althans als een van zijn personages – en natuurlijk sowieso zonder de impotentie van Brusselmans, niet dat daar iets mis mee is, maar om het u nu toe te wensen gaat ook wel wat ver. Ik vrees dat we die stoelen niet verkopen, we richten ons op een ander segment van de markt, op klanten die eigenlijk te veel geld hebben en die een stoel willen hebben die ook zonder er op te zitten ook een functie hebben. Die stoel moet dan ook prachtig zijn om naar te kijken, een waar kunstwerk.

De juiste keuze in stoelen

Als u een stoel wilt kopen zit u bij ons goed. We hebben ze namelijk allemaal, als het maar duur design is en dus lang meegaat. Het kan zijn dat een stoel lekker moet zitten maar het kan ook zijn dat een stoel voor een prachtig plaatje moet zijn. Het is handig dat u zich eerst goed afvraagt wat u allemaal van een stoel verlangt. Wilt u er prettig op zitten? Wilt u dat het ergonomisch perfect is? Wilt u de stoel afgesteld hebben op uw eigen lengte en formaat? Denkt u ook vast na over de kleur en in welke kamer u de stoel wilt plaatsen, dat maakt het zoeken naar de juiste stoel al een stuk makkelijker.

Het vinden van een stoel

Wij bieden drie manieren aan om de perfecte stoel te vinden: de custom shop waar u zelf de perfecte stoel samen kan stellen, de showcase waar u voorbeelden kan vinden van hoe andere klanten de stoel hebben samengesteld, ter inspiratie, en ten derde de showroom waar we u van harte uitnodigen. We raden u dus van harte aan om bij ons een kijkje te nemen en een stoel te kopen die hoewel die duur lijkt, later een koopje zal blijken, goedkoop zelfs: koop een goedkope stoel.