Als jij op regelmatige basis met arbeidsrecht te maken hebt, dan weet je dat dit geen makkelijk vakgebied is. Er zijn een hoop dingen die je moet weten en regels waar je rekening mee moet houden. Het is dan ook niet gek dat je hiervoor een speciale arbeidsrecht training moet volgen om hier echt mee aan de slag te kunnen.

  • Bedrijfsjuristen
  • Advocaten
  • Rechtsbijstandjuristen
  • HR-managers
  • Accountants

Toch komt arbeidsrecht binnen meer functies aan de orde dan je misschien in eerste instantie zou denken. Uiteraard moet een (gespecialiseerde) advocaat of jurist hier de nodige kennis van hebben, maar ook HR-managers en accountants moeten weet hebben van de arbeidsrecht. Ga jij of ben je werkzaam (zijn) binnen een van deze functies en krijg je te maken met deze specifieke rechtsvorm of kun je wel een opfrissing van je kennis gebruiken? Kies dan voor het volgen van een arbeidsrecht training. In de meeste gevallen word je binnen 1 tot 2 dagen helemaal op de hoogte gebracht van alle dingen die je moet weten om hier op dagelijkse basis mee aan de slag te kunnen.

Specialiseer je binnen de arbeidsrecht training

Een advocaat krijgt vaak op een hele andere manier met arbeidsrecht te maken dan bijvoorbeeld een HR-manager. Het is voor deze functies dus zeer belangrijk dat je een arbeidsrecht training kunt volgen die aansluit op de manier waarop jij het nodig zult hebben binnen jouw werk. Het vinden van de juiste arbeidsrecht training kan op die manier echter heel erg veel tijd in beslag nemen. Je hebt tenslotte ook andere eisen die je aan de training stelt. Denk bijvoorbeeld de prijs, de duur van de opleiding of waar de training plaatsvindt. Daarom raden wij iedereen aan om jouw volgende opleiding (op wat voor gebied dan ook) te vinden via de website van Edubookers. Hier hebben ze een zeer breed assortiment van opleidingen en met behulp van de hele fijne zoekfunctie op de website heb jij zo jouw arbeidsrecht training gevonden. Wanneer je zoekt naar deze training, dan kun je ook een plaatsnaam invullen. Er wordt dan gezocht naar trainingen die daar in de buurt zijn. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld aan te geven wanneer je wilt starten, op welke dagen je het liefst de arbeidsrecht training volgt en wat de kosten zijn die je er het liefst aan wilt besteden. Daarnaast is er de optie om te kiezen tussen verschillende leervormen om de zoekresultaten nog meer te specificeren naar jouw voorkeuren.

Minder betalen voor de arbeidsrecht training

Het volgen van een arbeidsrecht training doe je natuurlijk met een goede reden. Je zult de kennis die je hier opdoet waarschijnlijk op dagelijkse basis gebruiken binnen je werk en dus is het een goede investering waard. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je hier ook de hoofdprijs voor betaalt. Bij Edubookers maken ze het daarom niet alleen makkelijk om de verschillende trainingen bij jou in de buurt te vinden, als je eenmaal de zoekfunctie zijn werk laat doen heb je meteen in een handig overzicht wat de verschillende trainingen zijn waar je uit kunt kiezen en wat de prijzen zijn. Hier kun je dan natuurlijk je keuze op baseren. Gaan jullie met een hele groep van het bedrijf een arbeidstraining volgen? Dan is er ook de geweldige optie om dit als incompany training te doen. De arbeidsrecht training wordt dan helemaal op jullie werkzaamheden en wensen aangepast en je kunt er op die manier dus nog meer aan overhouden. Al vanaf 4 personen is dit vaak een voordeligere optie!