Designmeubelenstyle - Design barkrukkenWie wil het nou niet? Een mooie bar aangrenzend aan de keuken. In veel woningen en appartementen is het tegenwoordig niet meer weg te denken. De keuken wordt op deze manier vaak verbonden met de rest van de woonruimte, wat zorgt voor gezelligheid en openheid in het huis. Bij het inbouwen van een bar bij de keuken is het van belang om mooie design barkrukken aan te schaffen. Deze design barkrukken vormen namelijk een blikvanger in de ruimte, omdat ze vaak wat hoger staan en niet snel tussen andere meubelen zullen verdwijnen. Wanneer de hoogte van de bar vaststaat is het verstandig om design barkrukken te kopen die niet te veel in hoogte verschillen. U kunt bijvoorbeeld wel kiezen voor verstelbare design barkrukken, zodat deze ook elders in de woning gebruikt kunnen worden. Bij verstelbare design barkrukken kunt u denken aan een rugsteun of armleuningen of juist helemaal niet. Ook kunt u kiezen uit veel verschillende modellen, zoals klassiek of juist heel modern. Deze keuze ligt uiteraard ook aan de stijl van de keuken. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om juist de design barkrukken af te laten wijken van de rest van het interieur wat zorgt voor een speels effect in huis. Het gebruik van felle kleuren is een leuke optie om het geheel echt op te laten vallen. Met accessoires in de ruimte kunt u deze kleuren dan terug laten komen in het interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Binck design barstoelen. Ze kunnen volledig draaien en zijn in veel hoogtes verstelbaar. Zelfs zonder hoge rugsteun kunt u langdurig comfortabel zitten. Deze design barkrukken hebben een korte levertijd van vier werkdagen en kunnen worden geleverd in zwart, wit, rood, blauw en groen.

Design barkrukken in een kleine ruimte

Tegenwoordig is het heel populair om in een klein huis te leven. Of het nu gaat om een appartement of een op zichzelf staand, vaak verplaatsbaar huis, steeds meer mensen willen de woonkosten zo laag mogelijk houden. Vanuit Amerika zijn de tiny houses overgewaaid. Een huis met alle voorzieningen, maar dan op heel wat minder vierkante meters. De kunst is dan natuurlijk om zo’n huisje zo efficiënt mogelijk in te richten. Hierbij kunt u denken aan opslagruimte onder de trap en opklapbare meubels, maar ook aan meubels die op verschillende manieren zijn te gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is een bar met krukken. Dit meubel kan zowel als eettafel of als werkplek gebruikt worden. Om de ruimte dan toch zo veel mogelijk aan te kleden is het leuk om wel voor mooie design barkrukken te kiezen. Door het grote assortiment in de webshop van designmeubelenstyle.nl zitten er altijd design barkrukken bij die bij het interieur passen. Hiermee kan ook kleur in de woning worden gebracht, of juist de illusie van veel ruimte door veel wit te gebruiken. Of u nu een klassiek interieur wilt samenstellen of liever in industriële of rustieke stijl, de Alexis design barkrukken zijn een lust voor het oog. Van deze design barkrukken wordt gezegd dat ze zowel tijdloos als modern zijn en dat klopt helemaal. Naast het prachtige ontwerp zijn deze design barkrukken ook heel comfortabel. Dat komt ten eerste door de arm- en rugleuningen. Hierdoor is er makkelijk een hele avond goed op te zitten. In het geval van een klein huis is dit uiteraard ideaal omdat er geen fauteuil meer aan te pas hoeft te komen. Daarnaast kunt u de zitting naar alle gewenste kanten draaien en is de barkruk in hoogte verstelbaar. De zitting is uitgevoerd in kunstleer en in verschillende kleuren te bestellen. Het gestikte patroon is tijdloos en past in elke ruimte. Ook kan vuil gemakkelijk worden verwijderd. Door het zitcomfort kunnen deze design barkrukken ook heel goed gebruikt worden voor een werkplek en is het dus mogelijk om de bar in een kleine woning verschillende functies te geven.

Barkrukken in alle soorten en maten

Naast de vele verschillende design barkrukken die verstelbaar zijn, zijn er natuurlijk ook veel niet verstelbare barkrukken. Hierbij bestaat het onderstel meestal uit een geheel, dat een moderne uitstraling geeft. Ook bij de niet verstelbare krukken zijn er veel mogelijkheden op het gebied van ontwerp. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een barkruk aan te schaffen zonder rus- en armleuningen. Dit ontwerp is een klassiek ontwerp en staat goed in elk interieur. Juist omdat deze barkruk niet voorzien is van armleuningen en een rugsteun, is het makkelijk onder de tafel of bar te plaatsen waardoor er meer ruimte overblijft op momenten dat de barkrukken niet gebruikt worden. Een ander zeer klassiek ontwerp zijn de Evelyn stoelen. Deze robuuste barstoelen zie je vaak terug in goede restaurants en cafés, maar passen ook goed in de huiselijke sfeer. Het ontwerp bestaat uit een houten frame met een kunstleren zitting die in verschillende kleuren te bestellen is. Het zitcomfort is groot door de voetsteun tussen de poten en de gewatteerde zitting. De Evelyn barkruk gaat zeer lange tijd mee en is heel betaalbaar. Een aankoop waar u lange tijd plezier van zult hebben. Design barkrukken komen in alle soorten en maten en passen bij zowel moderne als klassieke interieurs. De levertijd is vaak kort, waardoor u snel van uw aankoop kunt genieten. Daarnaast kunt u met de 14 dagen retour garantie eerst even rustig kijken of u de barkruk in uw woning vindt passen, mocht dit niet zo zijn dan kunt u altijd nog kiezen voor een ander model.