Wist u dat inbouwspots in allerlei lichtsterktes te koop zijn? Sommige Led lampen geven warm licht, andere lampen eerder wit en scherper licht zodat u deze spotjes beter kunt gebruiken om een werkplaats of bouwterrein mee te verlichten. Maar inbouwspots zijn bedoeld, zoals de naam al zegt, om in de muur of wand te plaatsen. Denk aan de keuken of netjes weggewerkt in uw toilet of badkamer. Hebt u een kleine kamer met weinig ruimte of hebt u vervelende schuine daken zodat elke optie om ruimte te besparen wenselijk is? Kies ook in dat geval voor de inbouwspots van pretmetled.nl. Want hier vindt u ongetwijfeld de spotjes die u wenst. We verkopen een zeer brede selectie aan inbouwspots want u begrijpt dat het niet alleen maar gaat om de lichtsterkte, ook wel lumen genoemd. De omhulling is bijvoorbeeld in allerlei keuren verkrijgbaar zoals grijstinten, wittinten en zwart. De inbouwspots zijn soms al gekoppeld, erg handig als u direct 2 of 3 spotjes wilt ophangen. En we verkopen inbouwspots die u per lampje kunt draaien zodat u elke hoek of plek in uw ruimte kunt oplichten, of juist niet. We raden het u trouwens aan om er een dimmer bij te kopen. Want met een dimmer kunt u pas echt voor sfeer in uw huis zorgen. Bent u hard aan het studeren dan zet u de inbouwspots op zijn felst, maar hebt u een romantisch diner dan dimt u het licht boven de eettafel. Uiteraard kunt u dergelijke accessoires in een handomdraai in onze webwinkel vinden en bestellen.

Deze inbouwspots zijn de perfecte vervanging van gloeilampen

Misschien bent u een aannemer en levert u huizen perfect af. Dat wil zeggen dat u ze deels inricht. U installeert bijvoorbeeld de keukens en badkamers alvast. Dan hebt u waarschijnlijk baat bij onze inbouwspots want ze zijn goedkoop, duurzaam en u krijgt als zakelijke klant korting als u gebruik maakt van één van onze interessante voordeelprogramma’s. Kijkt u maar eens op de site naar deze scherpe kortingen. Als particulier kunnen we u ook zeker helpen. Hebt u bijvoorbeeld niet zoveel ervaring met het ophangen en inbouwen van deze inbouwspots? Dan zijn er een aantal dingen dat u kunt doen.

  • Ten eerste is het verstandig om de handleiding die bij de gekochte inbouwspots hoort te downloaden via onze website. U kunt dit geheel kosteloos doen.
  • Ten tweede kunt u het algemene schema op de site volgen.
  • Ten derde kunt u uiteraard onze klantenservice bellen of mailen als u echt geen flauw idee hebt waar u mee bezig bent. Ook verstandig om te contacteren als u een vraag hebt over Watt, Lumen en andere eenheden.

Denk aan de toekomst, kies voor Led verlichting!

Deze spots zijn erg goed voor het milieu. Het gaat om kleine lampjes die goedkoop te vervangen zijn en geen gevaarlijke gassen bevatten. Daarnaast is er maar weinig energie nodig om de spotjes te laten branden. Als u dit combineert met groene energie zoals energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen dan slaat u twee vliegen in een klap. De burger in Nederland zal in de nabije toekomst een stuk bewuster met milieu om moeten gaan. De gaskraan gaat letterlijk over enkele jaren dicht en recycling zal nog belangrijker worden. Begin alvast met de eerste stap en kies voor LED verlichting. Wij werken erg graag op maat dus geef uw wensen maar aan ons door. Komt de online bestelling boven 100 euro uit? Dan zijn hier geen verzendkosten aan verbonden. En u krijgt van ons op alle producten maar liefst 30 dagen garantie. Bekijk nu de website https://www.pretmetled.nl/