Bloomingville is een opkomend design merk uit Denemarken. Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt zijn Scandinavische producten voor in huis enorm in opkomst. Deze dingen brengen een hele warme en gezellige sfeer met zich mee en zijn meestal een beetje minimalistisch. Bij Bloomingville zijn ze erg goed in het vatten van deze typische Scandinavische sferen in hun meubels en accessoires. Daarom zijn ze ook enorm populair geworden in de afgelopen jaren. Zoals ze zelf zeggen op hun website is het motto van Bloomingville dat ze geweldige producten voor in huis en tuin creëren, ontdekken en verzamelen. Het bedrijf is in 2000 opgericht door twee Deense mensen, nu is Bloomingville uitgegroeid tot een enorm bedrijf met meer dan 40 werknemers en 40 vertegenwoordigers door heel Europa. Bloomingville is tijdens het groeien altijd blijven focussen op kwaliteit, redelijke prijzen en hoge service. Bloomingville is begonnen met het verzamelen en verkopen van Scandinavische producten voor in huis en in de tuin. Ook waren er enkele producten die een van de oprichters zelf ontworpen had. Nu is deze focus echter helemaal veranderd en worden alle producten die ze verkopen door het bedrijf zelf ontworpen. De stijl is het beste samen te vatten in producten die een ruwe natuur hebben met een nostalgische Scandinavische twist eraan.

Waarom Bloomingville producten kopen?

Zoals gezegd zijn er steeds meer Scandinavische vintage winkels die producten verkopen voor in huis en in de tuin. Dus waarom zou u dan voor Bloomingville moeten kiezen? Zijn er niet andere betere opties? Wij denken van niet, dit heeft grotendeels te maken met de grote voordelen die wij nu zullen opnoemen.

 

  • Alle mooie producten zijn ontworpen door mensen die bij Bloomingville werken. Daardoor hebben de producten een persoonlijke tint en zijn ze echt uniek.
  • De prijzen van de producten zijn zeer scherp. Vergeleken met andere meubelwinkels die vergelijkbare kwaliteitsproducten verkopen zijn de producten hier echt goedkoop.
  • Naast het feit dat de producten zeer scherp geprijsd zijn is de kwaliteit ook nog eens uitstekend. Deze hoge kwaliteit is bijvoorbeeld te zien aan het feit dat er maar 2,5 procent van de bestelde producten wordt teruggestuurd.
  • Het bedrijf is een sterk geheel met goed teamwork en uitstekende communicatie. Door heel Europa zitten vertegenwoordigers en als u onze producten wil verkopen kunt u op goede steun vanuit het hoofdkantoor rekenen.
  • Ook hebben ze bij Bloomingville uitmuntende klantenservice. Elke vraag wordt binnen 24 uur beantwoord en u kunt altijd rekenen op een begripvolle en ervaren medewerker die u ten dienst staat.
  • Daarnaast is er ook een zeer hoge zekerheid voor het ontvangen van de producten voor een webwinkel. Meer dan 98 procent van de producten die worden besteld worden ook daadwerkelijk op tijd ontvangen, dit is zeer bijzonder voor een internetwinkel.
  • Als laatste wordt u ook altijd geïnspireerd door onze collecties. Twee keer per jaar kunt u een catalogus ontvangen met foto’s van de geweldige producten. U kunt deze dingen vervolgens bestellen of u kunt zich gewoon laten inspireren door de mooie setting die wij bij alle meubels samenstellen.

Naast de voordelen van deze winkel is het ook fijn om te weten wat voor visie en missie een bedrijf heeft waar u misschien mee in zee gaat. De visie die ze hebben sinds het oprichten van het bedrijf in 2000 is om de voornaamste leverancier te worden van hun soort meubels in Europa. Maar hier houdt het niet op, ze hebben ook als visie dat ze de beste combinatie van design, kwaliteit en prijs willen hebben. Maar ook willen ze de ervaring van het kopen van hun producten een positieve ervaring laten zijn, iets waar klanten dus naar uitkijken. Naast de visie is de meer praktische missie ook waardevol op te weten. Bij Bloomingville willen ze de beste klantenservice combineren met de optimale combinatie van design, kwaliteit en prijs.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden over de producten die Bloomingville aanbied, dan kunt u terecht bij livingandcompany.com om de mooiste meubels die ze hebben aan te schaffen. Deze webwinkel zoekt altijd de mooiste producten uit die het best aansluiten bij ons Nederlandse mensen. Ze zeggen op de website dat ze weg zijn van de banken, meubels, stoelen en kussen van dit merk. Een van de grote voordelen die Bloomingville heeft volgens deze webshop eigenaren is dat ze altijd gebruik maken van de laatste kleuren trends, daarom zijn de producten perfect te gebruiken in moderne huishoudens. Wanneer u op zoek bent naar leuke meubels voor binnen of buiten kunt u dus eens een kijkje nemen in deze webwinkel. Hier kunt u heel gericht zoeken door de zoekfunctie die ze hebben toegevoegd. U kunt hiermee selecteren op het soort meubel waar u naar op zoek bent, op de prijs die u minimaal en maximaal wilt betalen en op de kleuren die u wilt zien. Daarnaast kunt u ook nog eens de verschillende soorten materialen selecteren. Op deze manier wordt het zoeken naar meubels u heel gemakkelijk gemaakt, het is net als geholpen worden door een medewerker, alleen dan gaat dit allemaal wat sneller en efficiënter. Het bestellen van Bloomingville producten in de webwinkel van Living and Company heeft zeer veel voordelen. Ten eerste worden de producten gratis thuis bezorgd wanneer u meer dan 50 euro besteed. Daarnaast kunt u tot 30 dagen na het kopen van de meubels ze retourneren en krijgt u zelfs de optie om achteraf te betalen.