Het aantal mensen dat een eigen onderneming start, is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Mensen zijn hun baan verloren en ondanks het vele solliciteren, komen ze nergens aan de bak. Het zijn vaak mensen met veel kennis op zak, die ze graag met andere mensen willen delen. Het opzetten van een eigen onderneming kan dan een uitkomst betekenen. Als ZZP’er bent u niet meer afhankelijk van een baas. Tegelijkertijd komen er wel veel andere dingen kijken bij het opzetten van een eigen onderneming. Hebt u bijvoorbeeld al nagedacht over een auto? Wilt u een auto kopen, of overweegt u een lease auto? Bent u een starter en wilt u graag een lease auto? Misschien vraagt u zich af of het wel mogelijk is om op een voordelige manier een lease auto te krijgen? Grote kans dat u duur uit zult zijn. Maar niet bij AutoLeaseCentrale.nl. Bij ons kunt u zelfs als starter heel voordelig een lease auto krijgen. ‘Ja, daar kleven dan vast veel onverwachte kosten aan vast’, denk u misschien. Niks is minder waar. Bij ons krijgt u écht een voordelige lease auto mee. Wij hebben de beste super deals op onze website staan, die u beslist niet kunt weerstaan. Een lease auto vindt u zonder twijfel nergens goedkoper. Wanneer u een lease auto overweegt, dan wilt u natuurlijk kunnen kiezen uit uw favoriete model en merk. Dit snappen wij van AutoLeaseCentrale.nl. Wij hebben een ruimte keus. Het is zelfs zo dat wij zeker weten dat uw favoriete merk en model op onze website staat, tegen een aantrekkelijk tarief en goede voorwaarden. U bepaalt zelf hoeveel u wilt besteden aan een lease auto. Bent u een starter, dan is de occasion lease waarschijnlijk wel iets voor u. Als starter is er nog veel onzeker en twijfelt u misschien of uw onderneming daadwerkelijk levensvatbaar is. We gaan natuurlijk van het positieve uit, maar het is goed om rekening te houden met alle mogelijke omstandigheden. De occasion lease heeft de onderstaande voordelen.

  • U bent niet gebonden aan lange contracten. Al vanaf een looptijd van 6 maanden kunt u bij ons een lease auto krijgen. Hierdoor is dit contract ook erg geschikt voor tijdelijke medewerkers bijvoorbeeld.
  • Een lease auto is altijd uit onze voorraad leverbaar. U kunt zelfs uw gewenste lease auto snel voor uw deur hebben staan.
  • De voorwaarden die horen bij deze leasevorm zijn soepel. Dat klinkt u als starter waarschijnlijk prettig in de oren. Wie wil er nu niet onder simpele voorwaarden in een lease auto kunnen rijden?

Hoe zit het precies met bijtelling voor een lease auto?

Occasion lease is niet de enige vorm die aantrekkelijk kan zijn voor starters. Bent u op zoek naar een flexibele vorm van leasen, dan is shortlease vast iets voor u. Ook bij deze vorm bent u niet gebonden aan lange contracten. Er zijn nog veel meer voordelen wanneer u onder deze shortlease een lease auto wilt hebben. U leest er alles over op onze website. Om u over de streep te trekken kunnen wij u alvast melden dat het zelfs mogelijk is om vandaag nog in uw favoriete lease auto te rijden, onder de gunstigste voorwaarden. Hoe zit het eigenlijk met de bijtelling? Wat is bijtelling eigenlijk precies? Bijtelling betaalt u wanneer u uw lease auto ook voor privézaken gebruikt. Dit moet u opgeven aan de belastingdienst. Hebt u een (relatief) schoon vervoersmiddel, dan betaalt u minder bijtelling dan wanneer u een vervoersmiddel hebt dat schadelijker is voor het milieu. Dit heeft te maken met de uitstoot van CO2. Hebt u een hele zuinige lease auto, dan bestaat er zelfs een kans dat u bijna niks betaalt aan bijtelling. De overheid ziet het liefst dat iedereen in een schone auto rijdt. Daarom maakt de overheid het rijden in een milieubelastende auto zo onaantrekkelijk mogelijk. Wilt u weten wat het bijtellingspercentage is voor de auto die u in gedachten hebt? Dit kunt u natuurlijk allemaal uitgebreid vinden op onze website.

Vind nu ook uw beste deal op AutoLeaseCentrale.nl

Natuurlijk hoeft u tegenwoordig geen ondernemer meer te zijn om in een lease auto te kunnen rijden. Het kopen van een nieuwe auto kost vreselijk veel geld. Dit geld hebt u misschien niet, maar al hebt u dit geld wél dan nog kunnen wij ons goed voorstellen dat u dit liever aan andere zaken besteed. Wilt u die ene verre vakantie nu eens kunnen boeken? Of misschien hebt u plannen om uw huis te verbouwen? Privé lease kan dan voor u een uitkomst betekenen. Wij kopen voor u de auto in, om vervolgens tegen uiteraard een laag vast maandbedrag u te laten leasen. U hoeft zich niet druk te maken over alle kosten. U hoeft zelfs niet apart wegenbelasting te betalen of uw auto te laten verzekeren. Alle kosten zijn inbegrepen in het vaste maandtarief. Het enige wat u zelf betaalt zijn de kosten voor het tanken, en de keren dat u de auto door de wasstraat wilt halen. Wij vinden onaangename verrassingen net zo vervelend als u. Daarom zijn al onze overeenkomsten volledig transparant. Meer over deze leasevorm en alle andere mogelijkheden, leest u op onze website. U vindt uitsluitend de beste super deals op AutoLeaseCentrale.nl. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u nog meer verrassen. Binnen 15 minuten na uw aanvraag, hebt u al een offerte.

Meer van Autoleasecentrale.nl

Deel dit bericht op social media