Al een tijdje was ik voor ons gezin op zoek naar mooie en goede badjassen. Heren maakt het vaak niet zoveel uit in welke badjas ze rond lopen, als het maar lekker zit en warm houdt. Hier is mijn man absoluut geheel anders in. Hij vindt het belangrijk om, behalve een goede, ook een mooie badjas te hebben. Er zijn diverse soorten badjassen. Heren kennen vaak de verschillende soorten niet, maar mijn man heeft een duidelijke mening over waar deze aan moet voldoen. Sinds enige tijd zijn we in het bezit van een erg fijn bad. We vinden het beiden erg fijn om hier lekker in te kunnen ontspannen. Koukleumen als we zijn, willen we vaak niet eens meer het bad uit. We zijn net zo lekker opgewarmd door het warme water. Zeker na een koude winterdag, is het erg fijn om ’s avonds even lekker weg te kunnen zakken in een warm bad. Onze kinderen vinden het minder fijn om in bad te gaan. Bij kinderen is het vaak zo dat ze er eigenlijk niet in willen, maar zodra ze er eenmaal in liggen ze er ook niet meer uit willen. Bij ons is dit precies hetzelfde. Met douchen hebben we trouwens hetzelfde verhaal. Het verschil maken de badjassen. Heren, waaronder mijn man, houden er ook van om ’s avonds na het douchen of badderen nog even fijn op de bank televisie te kijken. We hoeven tegenwoordig niet meer de stad in voor het kopen van badjassen. Heren vinden het winkelen meestal al niet erg geslaagd, dus webwinkels blijken een uitkomst. Bij Badjasboetiek.nl kochten we laatst onze nieuwste badjassen. Heren, dames of kinderen, ze hebben voor iedereen wel een mooie degelijke badjas te krijgen. Er is te kiezen uit diverse fabrikanten, zoals:

 • Cawö
 • De Witte Lietaer
 • Irresistible
 • Jorzolino
 • Medaillon
 • Pastunette
 • Paul Hopkins
 • Oliver
 • Temptation
 • Tenderness

Ruim assortiment badjassen. Heren kunnen ook goed slagen bij badjasboetiek.nl

Behalve de keus uit een fabrikant, kun je natuurlijk uit nog veel meer zaken kiezen. Denk aan de standaard kleuren, maar ze hebben in hun assortiment ook fel gekleurde badjassen. Heren hebben nu ook volop keuzemogelijkheid. Badjasboektiek.nl een ruim assortiment op het gebied van badjassen. Heren kunnen bijvoorbeeld ook kiezen uit een heerlijke badjas met capuchon. Standaard kun je kiezen uit een badjas met:

 • Sjaalkraag
 • Capuchon
 • Rits

Badjasboetiek.nl heeft ook extra lange of korte badjassen. Heren kunnen vaak geen badjas vinden die lang genoeg is. Dat probleem is gelukkig verholpen bij ons. Qua stof, kun je kiezen uit:

 • Katoen
 • Fleece

Zeker in de weekenden wonen ze bij ons praktisch in hun badjassen. Heren vormen hierbij geen uitzondering. Mijn man en oudste zoon, vinden het heerlijk om de ’s ochtend lekker rustig op te starten in hun comfortabele badjassen. Heren bij ons thuis – mijn man en zoon dus – smeren allereerst in de ochtend hun ontbijt klaar. De bed warmte die dan nog aan ze kleeft, willen ze het liefst de hele dag bij zich houden. Zeker wanneer het buiten koud oogt of wanneer het regent. Ze lopen dan het liefst de hele dag rond in hun badjassen. Heren vormen bij ons thuis echt geen uitzondering op de dames. Zeg nou zelf, de weekenden zijn bij uitstek geschikt om even niks te hoeven. De webwinkel is in handen van een ondernemend echtpaar. Het is hun streven om een ruim assortiment te hebben, op het gebied van badjassen. Heren niet uitgezonderd. De collectie is zo samen gesteld, dat er voor iedereen wel het juiste exemplaar bij zit. Wat extra leuk is, is dat het assortiment aangevuld wordt met nieuwe badjassen. Heren hoeven dus ook niet in de zomer in hun winter badjas te lopen. De zomer- en wintercollectie wordt regelmatig aangevuld. Op deze manier hoeven wij dus ook niet naar andere webwinkels te zoeken, wanneer we op zoek zijn naar nieuwe badjassen. Heren kunnen ook opgelucht zijn, ze hoeven alleen maar het assortiment in de gaten te houden. Grappig genoeg heeft mijn man de website, op zijn computer, al onder zijn favorieten geplaatst. Zo nu en dan kijkt hij eens of het assortiment is aangevuld.

Vandaag besteld is morgen geleverd

We lazen trouwens op de website dat niet alleen particulieren een bestelling doen. Ook bedrijven en organisaties bestellen, als extra ondersteuning van marketingcampagnes, deze badjassen. We snappen goed waarom niet alleen particulieren interesse hebben in de collectie. De kwaliteit die ze leveren, is een goede kwaliteit. Je kunt overigens voor meer producten terecht, dan alleen badjassen. Heren weten direct hét verjaardagscadeau voor hun vrouw. Je kunt er namelijk ook voor huispakken terecht. Of, voor wie van saunabezoeken houdt, kan er ook terecht voor saunalakens, saunakilts en saunabadjassen. Zelfs vrolijk gekleurde badlakens, kleuren hun assortiment. Het is via de website heel simpel om te bestellen. Het bestelproces neemt weinig tijd in beslag. De badjas die je altijd al wilde hebben, kan morgen al in huis zijn. Vandaag besteld is morgen geleverd. De levertijd is dus geen reden om niet te bestellen bij dit bedrijf. Ook zijn de verzendkosten laag. Wij hoefden trouwens helemaal geen verzendkosten te betalen, omdat wij een grotere bestelling in één keer deden. Dit scheelde ons in de verzendkosten. Het is dus aan de raden meerdere producten te kopen. Heb je vragen over het bestelproces, of over een product? Via telefoon of via e-mail, kun je heel gemakkelijk contact met het echtpaar opnemen.