Tijden veranderen en ook het klimaat lijkt zich in een rap tempo aan te passen aan de toename van CO2 uitstoot. Wij mensen rijden rond in auto’s, produceren van alles in CO2 uitstotende fabrieken, zorgen voor uitstoot via de veeteelt, et cetera. Door deze invloed ontstaan er ook meer bosbranden. Zo is de Amazone voor een groot deel afgebrand in 2019 en dit regenwoud zorgt nu juist voor een buffer tegen klimaatverandering. Als je dat weghaalt, wordt klimaatverandering alleen maar erger. Daarom hebben de leiders van de westerse wereld besloten om de menselijke hand in klimaatverandering terug te dringen. Jij als consument merkt dat bijvoorbeeld door de subsidies op een warmtepomp van The Sunshine Company. Het is niet zo gek dat er subsidies worden uitgedeeld, want het is de overheid zelf die wil dat alle huishoudens gasvrij zullen worden gemaakt. De uiterlijke deadline hiervoor is 2050. Dat lijkt misschien ver weg, maar de tijd gaat altijd sneller dan je denkt. Om de consument tegemoet te komen kunnen zij dus een warmtepomp kopen met subsidie. Daardoor wordt de pomp een stuk goedkoper en aantrekkelijker. Maar het is niet alleen maar vanwege de lagere aankoopprijs dat een warmtepomp kopen aantrekkelijk is. Zodra je deze pomp aanschaft en in je woning plaatst, dan kun je er op rekenen dat de energierekening ook flink omlaag gaat. De warmtepomp werkt immers niet op gas, dus als je ook elektrisch gaat koken, dan kun je de gaskraan thuis helemaal dicht draaien. Als je de energierekening dan een jaar later bekijkt dan staat het gasverbruik netjes op 0. Dat betekent dat ook de belasting op gas die je moet betalen op 0 blijft staan. Het enige dat je dient te betalen is je elektriciteitsverbruik. Uiteraard gaat je je elektriciteitsverbruik omhoog, maar omdat het verbruik van gas veel meer impact heeft op je energierekening, gaan de totale kosten dus ook flink omlaag. Dat is op dit moment in 2019 al aan de orde. Maar naarmate we dichter in de buurt komen van 2050, zal de gasprijs ook alleen maar gaan stijgen. Dus elk jaar dat jij geen gas verbruikt, zal je die hogere kosten ontwijken en een relatief lage energie rekening houden. Daarom is het vanwege de subsidie, het klimaat en de kosten dus een goed idee om zo snel mogelijk een warmtepomp te kopen. Dat regel je heel gemakkelijk via The Sunshine Company. Hier kun je terecht voor verschillende warmtepompen de alleen ook gekocht kunnen worden met subsidie. De hoogte van de subsidie hangt af van de prijs van de warmtepomp. Hoe duurder de pomp, hoe hoger de subsidie.

Een warmtepomp kopen doe je bij The Sunshine Company

Als je eenmaal weet dat je een warmtepomp wilt kopen om je CV ketel te vervangen, dan kun je alles regelen via The Sunshine Company. Op de site van thesunshinecompany.nl vind je alle informatie terug over warmtepompen en bijvoorbeeld ook de combinatie tussen een warmtepomp en zonnepanelen. 

Aarzel niet te lang en schakel snel over op gasloze alternatieven

Zowel je portemonnee als het klimaat zijn er bij gebaat als je een warmtepomp gaat kopen. Dus aarzel niet te lang en ga snel naar de site om deze warmtepomp te kopen of in ieder geval om informatie op te doen over onderwerpen als: 

  • Zonnepanelen aanschaffen
  • Besparen op gas
  • Warmtepomp kopen

Lees meer…