Met mijn huisgenoten hebben we besloten om samen te verhuizen van Papendrecht naar Leiden, waar we studeren. Een echte studenten verhuizing in Papendrecht dus. Nu heeft geen van ons een auto en zelfs nog niet iedereen heeft een rijbewijs, dus deze studenten verhuizing in Papendrecht was wel even een uitdaging voor ons. Maar niemand van ons is voor één gat te vangen, wij zij op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf dat een studenten verhuizing in Papendrecht aankan én die dat tegen een vriendelijk prijsje voor ons kan fiksen. De website pankoerier.nl sprong in beeld, één klik verder lazen we er alles over. Vet! We hebben echt een verhuisbedrijf gevonden dat een studenten verhuizing in Papendrecht tegen een lager tarief voor ons kan regelen. Te gek dat Pan Koerier hier hun service op heeft ingericht, want een gewone verhuizer hadden we met ons budget nooit kunnen betalen.

Een soepele studenten verhuizing in Papendrecht

Oké, we zijn natuurlijk studenten, maar dat wil niet zeggen dat we niet een beetje zuinig op onze spullen zijn. We leven niet alleen met troep en rotzooi, maar hebben ook best wel wat apparatuur staan. Een huisgenoot van ons heeft wat kleine fitnessapparatuur en een ander speelt keyboard en heeft een paar instrumenten die je niet zomaar even achter in de kattenbak van je auto kwakt. We hebben ons er dus van verzekerd dat onze studenten verhuizing in Papendrecht snel en veilig, maar ook zonder zorgen zou gebeuren. Natuurlijk waren we er zelf wel bij.

  • We hebben zelf alles grotendeels ingepakt
  • We hebben geholpen met het verhuizen van de spullen naar de verhuiswagen
  • Ook bij ons nieuwe huis hebben we geholpen met het sjouwen van spullen

Het ging allemaal super chill en de verhuizers waren echt toffe gasten. Hij had al wel eerder een studenten verhuizing in Papendrecht gedaan, wel meerdere zelfs, en ze vinden het zelf ook wel erg leuk om te doen. Daarbij gaan ze net zo goed met de spullen om als dat ze zouden doen bij de verhuizing vanuit een Villa ergens in Wassenaar of het Gooi, ofzo. Dat is natuurlijk heel relaxed, en dat tegen een goedkoper tarief omdat we als studenten het niet breed hebben met onze kleine budgetten. Dat is natuurlijk echt wel service.

Wij waren niet de enige blije gasten

Dat wij onze studenten verhuizing in Papendrecht via Pan Koerier hadden geregeld was natuurlijk helemaal top, maar wie haast nog gelukkiger waren met dit idee dan wijzelf waren onze ouders. Die zagen vooraf de bui natuurlijk al hangen en dachten dat zij wel de sjaak zouden zijn om te moeten helpen met sjouwen, hun auto vol te stouwen met onze spullen om vervolgens tig keer heen en weer te karren om deze studenten verhuizing in Papendrecht mogelijk te maken. Ze vonden ons heel volwassen en verantwoord en waren er trots op ons en daar doe je het natuurlijk voor toch. Je moet je ouwe lui toch wel een beetje gelukkig houden. Al met al is de studenten verhuizing in Papendrecht heel gesmeerd verlopen. Omdat we zelf alles goed van te voren hadden ingepakt en hebben geholpen met het sjouwen was de verhuiswagen snel gevuld en konden de spullen direct door naar ons nieuwe huis, waar meer huisgenoten en vrienden van ons klaar stonden om de boel weer uit de verhuiswagen te halen en naar boven te brengen. De hele verhuizing is in één dag geklaard en dat dankzij Pan Koerier. Deze ervaring was echt fantastisch en we hebben dit aan veel medestudenten laten weten, want wij weten zeker dat we niet de enige zijn die hulp bij een verhuizing kunnen gebruiken.