Hoe vind je de beste aannemer in Amsterdam?Particulier of zakelijk, dat maakt niet uit. Een aannemer uit Amsterdam moet altijd goed zijn. Maar hoe weet je nou of de aannemer uit Amsterdam daadwerkelijk goed is of niet? Of je iemand echt kunt vertrouwen, of het een aannemer is die bij jou past op diverse vlakken. Dat is heel moeilijk om zelf vast te stellen, als je daar nog geen of weinig ervaring mee hebt. Toen ik mijn huis flink wilde laten verbouwen, ben ik er dan ook even goed voor gaan zitten. Ik wilde niet over een nacht ijs gaan en de eerste beste aannemer in Amsterdam benaderen. Ik wilde een aannemer die echt bij mij zou passen, om de kans op een succesvolle verbouwing te vergroten, voor een mooie verbouwing waar beide partijen blij mee zouden zijn. Ik heb in het verleden toen ik nog in Groningen woonde mijn huis laten verbouwen. En toen ben ik erachter gekomen dat zeker niet elk aannemersbedrijf hetzelfde is. Ik was met een partij in zee gegaan die zich niet aan afspraken hield en daardoor duurde de oplevering veel langer dan van tevoren gedacht en gepland. En dat was heel vervelend, dat heeft me veel geld gekost en dat wilde ik niet nog een keer. Maar waar zou ik hulp kunnen vinden bij het vinden van een geschikte aannemer in Amsterdam?

BBAN: dit is de aannemer uit Amsterdam die je zoekt

Als je een aannemer in Amsterdam en omstreken zoekt, heb ik een hele goede tip. Ik kwam er per toeval achter dat BBAN bestaat, ik had er eerder nog niet van gehoord. Ik vond dit bedrijf via internet en het blijkt dat dit echt het bedrijf voor mij was om mij te ondersteunen bij het vinden van de juiste aannemer in Amsterdam. Ik wist voor mezelf wat ik zocht in een aannemer:

  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit

En het was dan ook geweldig dat BBAN dit begrijpt en zou kunnen helpen met het vinden van het beste aannemersbedrijf. Ten eerste scheelt het geld als je naar bban.nl gaat, want zij kunnen je bijstaan met bepaalde zaken waardoor je geld kunt besparen. Zoals het aanleveren van bepaalde stukken. Bovendien helpen ze met het aanvragen, vergelijken en selecteren van offertes. Op die manier kun je een goede weloverwogen keuze maken en dat is van groot belang bij de bouw of verbouwing van een woning. Dan weet je precies waar je aan begint en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een prachtige woning dankzij BBAN

Een ander heel groot voordeel van BBAN vind ik dat ze helpen bij toezicht. Ze controleren scherp of de aannemer uit Amsterdam zijn afspraken nakomt, en of alles naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit werk en bovendien hoef je daar zelf niet voor in de bres te springen. Dat wordt voor je geregeld, zij kunnen dus zeer goed bemiddelen als dat nodig zou zijn. Dit vond ik allemaal top, dus ik besloot om alles via BBAN te regelen. En ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Hierdoor heb ik goed over mijn keuze kunnen nadenken en alles goed op een rij gehad zodat ik precies wist waar ik aan begon. Inmiddels zijn we een jaar verder en alles is helemaal goed verlopen. Alles ging volgens afspraak, tijdens de verbouwing heb ik er weinig tijd en energie in hoeven steken, dat was voor mij een grote opluchting. En het belangrijkste: inmiddels woon ik in een prachtige woning die helemaal naar mijn eigen hand is gezet en waar ik met ontzettend veel plezier woon.