Ik vind het prachtig en kijk mijn ogen uit. Diamanten, grote stenen op een ring, wat is het mooi.
Maar het past niet bij mij. Ik vind het super mooi bij andere vrouwen maar het past niet bij wie ik ben.
Ik houd van simpel, stijlvol en eenvoudig en licht. Sieraden kopen is voor mij een uitdaging omdat ik het allemaal prachtig vind maar weet dat ik schreeuwerige sieraden niet ga dragen. Het past niet bij mijn persoonlijkheid. Zoals sommige vrouwen nooit hakken dragen zo draag ik nu eenmaal geen zware oorbellen, kleurrijke kettingen of hele aanwezige ringen met een grote steen. Wat ik dan wel mooi vind zijn stijlvolle maar eenvoudige ringen of een kleine oorbel met een mooi knopje. Of een armbandje wat heel fijn is en klein. Ik liep juwelier Goldtime binnen omdat ik op zoek was naar een nieuwe set sieraden. En ik was blij verrast om te zien dat er genoeg keuze was uit stijlvolle maar simpele sieraden.

Sieraden kopen die passen bij elke outfit

We zijn allemaal anders en ik ben regelmatig een juwelier binnen gelopen om even te kijken. Ik geef dan altijd aan dat ik dus niet blij wordt van hele drukke, grote en aanwezige sieraden. Maar toch komen de verkopers hier altijd mee aan. Het is allemaal prachtig mooi maar ik kies er niet voor. Ik was dan ook blij verrast dat dit bij deze juwelier niet het geval was. Er werd goed naar me geluisterd en de verkoopster kwam met een aantal setjes die echt bij mij passen. Met veel plezier heb ik het dan ook bekeken en nam ik een setje mee naar huis. Deze ketting en de oorbellen draag ik bijna dagelijks. Ik vind het mooi om te zien dat ze bij elke outfit goed passen.

Stijlvolle sieraden kopen

Sieraden kopen is niet makkelijk omdat iedereen weer anders is. Als je weet wat je mooi vindt en wat je graag draagt komt dan eens langs bij golddtime. De verkoopsters nemen de tijd voor je, luisteren echt naar je wensen en zorgen ervoor dat je sieraden kopen met plezier doet. Ga naar deze juwelier als je:

  • Het belangrijk vindt dat er echt naar je wordt geluisterd.
  • Dat verkopers niet aankomen met de duurste en mooiste juwelen die je toch nooit gaat dragen.
  • Advies wil krijgen op maat.
  • Verkopers laten je alleen maar sieraden zien die je ook echt mooi vindt.
  • Probeer alleen maar sieraden die echt bij je passen zodat sieraden kopen een leuke tijdsbesteding is.
  • Voor elke outfit een andere sieraden kopen is onzin.
  • Het is veel beter om sieraden te kopen die je elke dag met plezier draagt.

Als mijn sieraden weer een poetsbeurt nodig hebben ga ik met veel plezier langs. Nadat ze weer zijn schoongemaakt lijkt het alsof ze weer nieuw zijn. De sfeer is gemoedelijk en je bent hier van harte welkom. Hoeveel tijd je ook nodig hebt, het maakt niet uit. De verkoopsters waarderen het als je eerlijk en open bent omdat ze je hierdoor beter kunnen helpen. Wil je in een leuke omgeving je sieraden kopen? Kom dan langs bij deze juwelier. Een van de mooiste sieraden die ik graag draag heb ik gekocht bij Goldtime. Ik ben gek op goud en bij deze juwelier hadden ze prachtige eenvoudige exemplaren. Voor iemand die niet van te grote stenen en opvallende versieringen houdt zijn hier prachtige eenvoudige sieraden te vinden. Neem snel een kijkje in de winkel of op de website. http://www.goldtime.nl/site/sieraden/ Lees meer…