Onze eerste hypotheek in Tilburg afsluitenMijn vriendin en ik wilden een paar maanden geleden ons eerste huis in Tilburg kopen. Wij komen allebei uit Tilburg en wilden hier blijven wonen. Wij wilden graag een onafhankelijk advies voor een hypotheek in Tilburg en kwamen toen bij De Hypotheekshop.nl uit. Met de hulp van dit bedrijf hebben wij een goede hypotheek kunnen afsluiten en ons eerste huis gekocht. Mijn vriendin en ik zijn ruim zes jaar samen en wij wilden graag de volgende stap in onze relatie zetten, voor ons was dit samenwonen. Ik woonde nog thuis en mijn vriendin huurde een appartement samen met twee vriendinnen. Onze relatie gaat erg goed en wij wilden graag samen een huis kopen. Wij woonden allebei erg fijn in Tilburg en hebben hier veel familie, daarom wilden wij graag hier een huis kopen. Wij zijn allebei afgestudeerd en hebben een paar jaar een baan. Toen wij mijn ouders vertelden dat wij wilden gaan samenwonen, raadden zij ons aan om langs te gaan bij een onafhankelijke adviseur voor een hypotheek in Tilburg. Een bank heeft vaak slechts een aantal hypotheken beschikbaar, terwijl een onafhankelijke adviseur gemakkelijk veel verschillende hypotheken kan vergelijken. Zij kunnen de beste hypotheek voor je uitkiezen en kijken goed naar de situatie van een persoon.  

Een hypotheek in Tilburg via De Hypotheekshop

Mijn vriendin en ik zochten online naar onafhankelijke adviseurs in Tilburg en kwamen toen De Hypotheekshop tegen. We zagen op hun website dat we een gratis eerste gesprek konden aanvragen en dat leek ons een goed idee. Tijdens het eerste gesprek gaven wij aan dat wij graag een huis wilden kopen en een hypotheek in Tilburg wilden afsluiten. Het gesprek vonden wij erg fijn en wij kregen veel meer inzicht in de verschillende hypotheken en onze mogelijkheden. Nu wij wisten wat wij ongeveer konden lenen, besloten wij om eerst naar huizen te zoeken.  Wij vonden al snel een aantal huizen en appartementen die wij leuk vonden en na een bezichtiging vonden wij een huis dat wij graag wilden kopen. Wij spraken weer af met onze adviseur, om te zien of wij voor dit huis een hypotheek in Tilburg konden afsluiten. Ondertussen namen wij contact op met de verkopers om aan te geven dat wij hun huis wilden kopen. De adviseur begeleidde ons tijdens de aankoop en met zijn hulp werd gelukkig ons tweede bod wel geaccepteerd. Gelukkig kregen wij onze hypotheek ook rond en konden wij ons eerste huis kopen. 

Een leuk huis voor ons tweeën 

Wij wonen nu een maand in ons nieuwe huis en vinden het geweldig. Het samenwonen bevalt erg goed en vinden het een erg mooi Onze adviseur heeft ons erg goed geholpen en zorgde voor een voordelige hypotheek in Tilburg. Wij vonden het kopen van ons eerste huis erg spannend, maar met de hulp van de adviseur wisten wij precies wat wij moesten doen. Voor het afsluiten van een hypotheek in Tilburg raden wij De Hypotheekshop aan: 

  • Er is keuze uit veel verschillende hypotheken
  • Ze geven onafhankelijk advies
  • Zij hielden rekening met ons situatie
  • Wij werden ook geholpen bij het aankoopproces