Wij hebben tien jaar geleden een keuken gekocht, maar omdat wij niet heel veel geld hadden, konden wij niet voor de beste kwaliteit gaan. Wij meenden dat dit niet echt een probleem hoefde te zijn aangezien de keuken die wij kochten er heel netjes uitzag. Het probleem was echter wel dat wij al snel merkten dat de keukenfolie op de deurtjes van de keuken los begon te laten. Dat is een probleem dat je heel vaak hoort wanneer het gaat over keukenfolie en dus waren wij ook niet heel erg verbaasd dat dit gebeurde. Wij vonden het echter wel heel vervelend en vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij dit probleem met de keukenfolie konden oplossen. Wij zijn eerst zelf aan de slag gegaan met het weer vast maken van de keukenfolie, maar dat levert nooit een professioneel resultaat op. Wij werkten namelijk met lijm en plakband om de keukenfolie weer vast te maken maar het zag er echt niet uit. Wij hebben daarom gekeken naar hoe wij op een andere manier de keukenfolie weer mooi konden maken en wij hebben toen op het internet gezocht naar een goede oplossing. Als wij namelijk ergens een specialist konden vinden die ons kon helpen om de keukenfolie weer in orde te maken, dan zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben. Wij wisten echter niet meteen waar wij moesten zijn wanneer wij iemand zochten die ons kon helpen om de keukenfolie weer in goede staat te krijgen. Wij hebben daarom lang moeten zoeken, maar uiteindelijk kwamen wij bij een bedrijf terecht dat ons heel erg goed van dienst kon zijn. Dit was het bedrijf eurobord.nl. Deze mensen hebben veel ervaring met keukenfolie en dat was dan ook precies waar wij naar op zoek waren. Wij vonden het prettig om even met deze mensen te overleggen over de mogelijkheden die wij hadden om onze keuken weer mooi te maken. 

Wij verwijderden onze keukenfolie en lieten de kastjes overspuiten 

Wanneer je last hebt van keukenfolie dat loslaat, dan is het goed om te weten dat je deze keukenfolie ook gewoon kunt verwijderen en de kastjes zelf kunt overspuiten. Dat is dan ook precies wat wij als advies kregen van de mensen van eurobord. Deze mensen wisten namelijk dat keukenfolie doorgaans niet goed meer te redden valt en bovendien is het veel mooier om je kastjes gewoon te laten overspuiten. Genoeg reden dus om met deze mensen in zee te gaan. Wij hebben onze kastjes hier meteen laten overspuiten en het resultaat is heel erg mooi geworden. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. 

Onze keuken is weer als nieuw

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want onze keuken ziet er momenteel weer als nieuw uit en zelfs nog mooier dan toen hij ooit nieuw was. Kortom:

  • Wij hebben onze keuken hier heel goed laten opknappen 
  • Wij zijn voor een heel scherpe prijs geholpen 
  • Wij kunnen weer jaren met onze keuken vooruit

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van eurobord.nl.