Nog altijd hebben veel mannen het idee dat een maatpak niet voor hen is weggelegd. Het is te duur, het kost te veel tijd of is niet de moeite waard. In 2018 zijn veel van deze argumenten simpelweg niet langer houdbaar! Een maatpak kan tegenwoordig snel en voordelig geproduceerd worden, terwijl de kwaliteit daar niet onder leidt. Een maatpak kopen is dus niet alleen veel voordeliger dan het vroeger was, maar is tevens een uitstekende investering voor de toekomst. Het bekende spreekwoord is: kleren maken de man. Wanneer u besluit een maatpak te kopen, weet u zeker dat het goed zit. Wat zijn de voordelen van een maatpak ten opzichte van een confectiepak?

  • Veel keuze in kleur en stof
  • Verschillende productiemogelijkheden
  • Perfecte pasvorm
  • Zeer voordelig

Wanneer u een pakkenzaak binnenloopt, ziet u de rekken volhangen met blauw, grijze en zwarte confectiepakken. Dat is helemaal niet verrassend: de bekende ketens gebruiken lange lappen stof van dezelfde kleur, waar ze tientallen pakken uit snijden. Dit doen ze om hun inkoopkosten te drukken: één grote lap stof is immers goedkoper dan verschillende kleinere lappen. Deze praktijk heeft een groot nadeel: de pakken zien er allemaal hetzelfde uit. Voor een uniek pak – waar niemand anders in rondloopt – kunt u niet meer bij deze winkels terecht. Een maatpak kopen is daarmee een stuk interessanter geworden. Voor een maatpak wordt dure, fijne stof gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Verder heeft u de keuze uit tientallen kleuren en materiaalsoorten. Ieder ontwerp is dus uniek. Wilt u een maatpak kopen? Surf dan naar http://www.savilerowandco.com/maatpak-kopen/. Dar vindt u een uitgebreid assortiment dat bestaat uit de meest uiteenlopende pakken. Heeft u een vraag over een specifiek pak, of over een bepaalde stof, dan kunt u contact opnemen via het handige contactformulier.

Maatpak kopen dat perfect past

Een maatpak kan op verschillende manieren geproduceerd worden, in tegenstelling tot een confectiepak. Waar een confectiepak altijd in dezelfde vorm uit de fabriek komt, wordt een maatpak meestal met de hand genaaid. Om ervoor te zorgen dat het pak perfect aansluit, worden 35 punten van uw lichaam opgemeten. Het is uiteraard ook mogelijk om een maatpak te kopen dat wel met de machine gemaakt is. Het voordeel hiervan is dat de prijs van het pak wat naar beneden gaat. Ook een machinaal geproduceerd pak wordt echter uiterst nauwkeurig aangemeten. Tot slot nog een laatste punt over de prijs. Een maatpak kopen is niet langer de investering die het vroeger was. Tegenwoordig kost een maatpak ongeveer hetzelfde als een confectiepak. Waarom kiest u voor iets algemeens, als er ook iets persoonlijks voor handen is? De klantenservice van Savile Row & Co adviseert u graag bij het ontwerpen van uw droompak.

Ontwerp je eigen pak

Wilt u liever zelf een mooi pak ontwerpen? Bovenstaande site heeft een speciaal programma waarmee u dat snel een eenvoudig kunt doen. Ga naar de kop ‘Design your Suit’ en bekijk alle mogelijkheden. Zo kunt u onder meer het uiterlijk van de revers (lapel) aanpassen, een borstzak toevoegen, de onderkant van de jas aanpassen en de mouwknopen herindelen. Uiteraard heeft u daarbij de keuze uit verschillende kleuren en materiaalsoorten. U kunt uw eigen ontwerp ook gebruiken als uitgangspunt en vervolgens langskomen bij de winkel. U weet dan ongeveer waar u naar op zoek bent en kunt dat duidelijk communiceren. Zo vindt u gegarandeerd een pak waar u echt tevreden mee bent. Wilt u een maatpak kopen? Ga dan snel naar bovenstaande site en maak een keuze. Binnen mum van tijd loopt u dan rond in een stijlvol pak dat perfect bij u past!

Lees meer…