Een huis laten bouwen, het is voor velen een droom die ook altijd een droom zal blijven. Maar zo duur is dit nu ook weer niet. Gaat het bijvoorbeeld om een eengezinswoning en hebt u al ergens een perceel gevonden en zelfs opgekocht? Dan kan het helemaal geen kwaad om eens met dit architectenbureau in Rotterdam te praten. Want wij van woonrotterdam.nl kunnen u ongetwijfeld helpen bij het creƫren van uw droomhuis terwijl er ook op wordt gelet dat de kosten zo laag mogelijk gehouden worden. Als architectenbureau in Rotterdam kan Woon Rotterdam u overigens in het gehele land van dienst zijn. Wilt u een mooie chique woning in het Gooi of in Wassenaar laten bouwen? Of liever een boerderijachtig paleisje ergens op de hei in Drenthe? Hebt u al een vrijstaand huis in de stad en wilt u dat afbreken voor een mooi nieuw huis? Een huis waarin direct rekening wordt gehouden met duurzaamheid? Ook dan kunt u bij dit architectenbureau in Rotterdam aankloppen. Ook vanuit zakelijk oogpunt kunnen we zaken met u doen. Wilt u een bedrijf starten en zoekt u een architectenbureau in Rotterdam om de kantoorpanden, winkelpanden of een groots logistiek centrum te ontwerpen? We hopen dat u ook dan even met ons in contact treedt. Wij zijn van geen kleintje vervaard en houden wel van een uitdaging. De kans dat we u kunnen tegemoetkomen is dan ook aanzienlijk groot.

Dankzij dit architectenbureau in Rotterdam een prachthuis

We hopen dat u gewoon even bij dit architectenbureau in Rotterdam langsgaat. Op de website vindt u de locatie en de openingstijden. Kom binnen, dan trakteren we u op een kop koffie of thee en kunnen we direct even wat schetsen op papier zetten. Gewoon geheel op basis van uw omschrijvingen en wensen. Bevalt het u en vindt u deze huiselijke sfeer net zo relaxt als dat wij dan vinden? Dan valt er zeker samen te werken. We komen graag bij u langs om in een aangename omgeving met u verder te praten over de opties die u bij dit architectenbureau in Rotterdam hebt. Het is ook zeker mogelijk om de kavel te aanschouwen en op te meten als u dat wenst door ons personeel. Dan kunnen we nog sneller beginnen met het maken van de eerste ontwerpen. In het gehele traject houdt u trouwens de touwtjes in handen. U moet er uiteindelijk in wonen en werken dus u wilt uiteraard waar voor uw geld. Of het nu gaat om:

  • De complete bouw van een woning of een villa,
  • Een renovatie, sanering, verbouwing dan wel transformatie,
  • Of een specifieke opdracht zoals het maken van een interieurplan of tuinontwerp,
  • Bij dit architectenbureau in Rotterdam zit u op rozen!

Naast het ontwerpen van een gebouw kunnen we ook alle randzaken meteen meenemen in het proces. We kunnen direct alle kamers vormgeven en na oplevering inrichten en dat geldt ook voor de complete tuin.

Kijk even op de site naar een collectie van afgeleverde projecten

Op onze website vindt u een keur aan voorbeelden van gebouwen die we al hebben laten bouwen. Wij werken trouwens altijd nauw samen met de uitvoerders zodat we tussentijdse veranderingen direct aan de aannemers kunnen doorgeven en daarnaast de bouw in de gaten kunnen houden. Bent u gewoon benieuwd wat het u gaat kosten? Onthoudt dan dat wij vanaf onze allereerste schets direct rekening houden met uw budget zodat u nooit meer betaalt dan waar u voor tekent. Hebt u nu al vragen aan dit architectenbureau in Rotterdam? Kijk dan op WoonRotterdam.nl, bel ons even op of stuur een e-mail.