Bent u helemaal klaar met uw loop of sloopauto? Dan kunt u uw loop of sloopauto natuurlijk naar de sloperij brengen zodat uw loop of sloopauto gerecycled kan worden. Wij van inkoopschadeauto.nl vinden het uitermate belangrijk dat ook uw loop of sloopauto wordt gerecycled. De grondstoffen die de Aarde aan ons ter beschikking heeft gegeven zijn niet eindeloos. De totale ontginning ervan is tevens niet goed voor het geologische systeem. Daarnaast wilt u vast en zeker als ieder ander dat ook latere generaties zoals uw kinderen en kleinkinderen optimaal gebruik kunnen maken van de producten uit de Aarde. We hebben het hier of stoffen, elementen, voeding, energie en ga zo maar door. Daarom is het recyclen van gebruikte artikelen zo intens belangrijk en dat begint al bij uzelf. Kiest u er dan ook te allen tijde voor om uw loop of sloopauto naar een sloperij te brengen die hiermee wel uit de voeten kunnen. We hopen dan ook dat u bij ons op de website komt kijken. Ook al heeft uw personenwagen nog niet de status van een loop of sloopauto, de auto kan zo maar afgekeurd worden, zeker als het al een wat oudere bak is. Dan kan het geen kwaad om een site als de onze achter de hand te hebben. Als we u dan ook een tip mogen geven: bookmark onze website, dan kunt u ons in een later stadium van het leven van uw auto de site eenvoudig terug vinden en is het verkopen van uw loop of sloopauto een peulenschil. Wij nemen uw loop of sloopauto namelijk graag uit uw handen en regelen de opkoping ervan in een handomdraai. Dit is namelijk wat we dagelijks doen dus u kunt wel stellen dat wij wel weten hoe we dit varkentje moeten wassen.

Uw loop of sloopauto naar de sloop brengen

Als u uw loop of sloopauto aanbiedt, dan wil dit nog helemaal niet zeggen dat we uw loop of sloopauto geheel uit elkaar gaan halen en vermalen tot metalen die vervolgens opnieuw kan worden gebruikt. Ook plastic kan worden versmolten net als uw ramen. Maar dat is niet wat we per definitie doen. Hebt u bijvoorbeeld een auto van Japanse makelij? Dan is de kans groot dat er helemaal niets aan de hand is met uw motor of dat klein onderhoud volstaat. De rest kan dan natuurlijk wel helemaal af en afgereden of verroest zijn, maar dat neemt niet weg dat uw motor niet meer kan worden hergebruikt. We sturen dergelijke motoren dan ook vaak op naar werelddelen waar men het moeilijker heeft zoals Afrika. Zo doen we ook wat voor de arme mensen in andere landen en hopelijk klinkt u dit als muziek in uw oren. U krijgt namelijk van ons een prijs die erbij hoort en indirect doet u iets goeds terug. Soms kunnen we zelfs uw totale loop of sloopauto opknappen en naar Afrika sturen waar er nog tientallen jaren met grot plezier gebruik gemaakt kan worden van uw loop of sloopauto. Dat is toch prachtig! Deze mensen hebben het vele malen zwaarder dan u ooit kunt vermoeden. Doet u dan ook iets terug voor hen en voor het milieu. Dat is niet alleen goed voor uw eigenwaarde, het is tevens erg altruïstisch. Wij zijn er dan stiekem ook eigenlijk wel trots op dat we dit werk mogen doen en veel mensen erg bij kunnen maken met ons werk. Dit geldt trouwens voornamelijk voor Japanse auto’s. Deze auto’s hebben veel meer meerwaarde dan bijvoorbeeld Franse auto’s, hoe vreemd dat misschien ook mag klinken. Is een loop of sloopauto echt totaal afgekeurd? Dan kunnen we uw auto komen ophalen en gaat het gewoon naar de sloop en zal het gedemonteerd worden. U kunt zelf aangeven wanneer u dat wilt zodat u voldoende tijd hebt om afscheid te nemen van de auto die zo lang dienst heeft gedaan. Het klinkt raar maar dit is voor veel mensen nog best vaak een emotioneel moment. Wij gunnen en geven u dan ook ruim de tijd. En met het geld dat u ontvangt door uw loop of sloopauto weg te brengen naar de sloop kunt u mooi investeren in een nieuwe auto. Bij ons zult u dan ook waar voor uw geld krijgen, wij houden ons uiteraard aan de prijzen van de sloopauto’s.

We halen dus zelfs uw loopauto op!

Wilt u uw loop of sloopauto op laten halen? Vraagt u dan altijd eerst even wanneer dit kan en wat u dit gaat kosten. Wij willen uw loop of sloopauto graag komen bekijken om te zien wat we er zelf mee kunnen. Ook delegeren we dit vaak uit aan diverse sloopbedrijven in het hele land die allen al jarenlang in het vak zitten en wel weten wat ze met uw loop of sloopauto aan moeten. Belt u ons dan ook snel eens op, dan kunt u een geheel vrijblijvende offerte komen aanvragen. U kunt ons zeven dagen per week bereiken want we zijn zelfs op zondag geopend. We hebben diverse vestigingen in onder andere:

  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Leiden
  • Utrecht
  • Hengelo
  • Almere

En nog vele andere steden in zowel de Randstad als de rest van Nederland. Op die manier kunnen we u altijd snel van dienst zijn! Hebt u verder nog vragen? Dan kunt u aldus gebruik maken van het nummer dat u in een oogopslag terug kunt vinden op de site of door ons even een e-mail te schrijven.