Welkom bij de grootste website en leverancier van de mooiste stropdassen! Bent u op zoek naar een specifieke stropdas, dan kunt u hier uw lol niet op. Onze website biedt geweldig mooie Italiaanse stropdassen voor iedere denkbare gelegenheid. Ons assortiment is ruim en wordt continue aangevuld met geweldige producten. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn die bij uw persoonlijke wensen en smaak passen. Iedereen heeft weer zo zijn eigen voorkeuren en ons assortiment is toereikend om aan al die verschillende wensen gehoor te geven. Daar werken wij iedere dag hard aan en het heeft er voor gezorgd dat wij de grootste zijn! Onze service wordt erkend door veel bedrijven en particulieren die reeds een aankoop bij ons deden. Zorgen voor een overzichtelijke website is iets wat wij u graag willen kunnen bieden. Wij zijn dan ook trots en verheugd dat onze diensten worden erkend. Veel mensen in binnen- en buitenland kopen stropdassen bij ons en dat is een geweldige zaak. Stropdassen zijn een echt mode item en u kunt ze bij ons ook persoonlijke maken. Dat kan bijvoorbeeld door een bepaalde tekst of een bepaald logo op de stropdas te laten borduren. Veel bedrijven kiezen voor die laatste optie maar als u gaat trouwen is het natuurlijk erg mooi om te kiezen voor het laten borduren van een datum. U kunt bij ons kiezen uit:

  • lange dassen
  • smalle dassen
  • clipdassen
  • kinderdassen
  • seven fold dassen

Stropdassen persoonlijke maken voor bedrijven

Het is zoals gezegd mogelijk om een stropdas of meerdere dassen te laten bedrukken met een logo van een bedrijf. Dit is een mooie keuze en een mooi gebaar wanneer u als werkgever bijvoorbeeld iets mee wilt geven aan een relatie. U maakt op die manier reclame voor uw bedrijf en biedt ook nog een mooie stropdassen aan waar mensen veel plezier van zullen hebben. Daar kunt u van op aan als u de stropdassen van ons kiest. Vroeger, in lang vervlogen tijden werden stropdassen toch vooral gedragen door mensen die een bepaalde status hadden. De stropdas vindt zijn oorsprong in het oude Rome waar deze werden gedragen tijdens voordrachten en betogen. De doek die de strot beschermde werd in deze tijden nog geen stropdas genoemd maar Fascalia. Omdat het voornamelijk hoogwaardigheidsbekleders waren die deze das droegen om hun stembanden te beschermen, kregen stropdassen van meet af aan een stempel. Deze stempel was er eentje van status en macht. Alleen mensen met status en macht droegen dan ook stropdassen. Wat we hier aan over hebben gehouden in moderne tijden is dat de stropdas net dat stukje cachet geeft aan een outfit. De das wordt nog steeds gezien als iets ‘sjieks’ dat zich goed leent voor bepaalde gelegenheden. Het is echter niet zo dat stropdassen alleen maar door bepaalde mensen gedragen mogen worden. Iedereen mag stropdassen dragen. Gelukkig maar. Toen de stropdas eenmaal haar status had verworven in de Romeinse tijden, werd het door sommige groepen mensen opgenomen als deel van het uniform dat werd gedragen.

Een merkwaardige geschiedenis

We weten inmiddels dat stropdassen hun wortels bij de Romeinen hebben liggen. De generaals die de dassen droegen regeerden ook in Kroatië. Waarschijnlijk heeft de stropdas op deze manier langzaam zijn weg over de hele wereld gevonden. Ook is bekend dat toen een groter deel van de bevolking de das ging dragen, deze wel eens gebruik maakten van de das om de neus af te vegen, alsmede zweet en bloed. Een andere geschiedenis over de dassen vertelt dat wanneer mannen het huis verlieten om te vechten in oorlogen, de vrouw haar sjaal aan hem meegaf. Deze bond hij om zijn hals. Ook op die manier zou de verspreiding van de das verklaard kunnen worden. Wat we tegenwoordig zien is dat mannen een das dragen om hun outfit af te maken en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. U kunt uw bestelling zeven dagen in de week online plaatsen en wij zorgen er altijd voor dat de stropdas snel wordt geleverd op het juiste adres. Mocht u willen worden geadviseerd omdat u zoekt naar een hele speciale das, dan kunt u ons bellen of mailen. Online vindt u ons contactformulier. Wij helpen u graag verder. Omdat wij passie hebben voor stropdassen vinden wij het altijd erg leuk om u te bedienen van advies op maat. Een stropdas dragen kan echt een verschil maken. Dat heeft te maken met een bepaalde uitstraling die de stropdas geeft aan uw outfit. Als online winkel hebben wij passie voor deze bijzondere accessoires en daarom houden wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten die te maken hebben met dassen. Hoe wordt een stropdas gedragen en welke stropdas is geschikt voor welke gelegenheid? Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij onze website heel overzichtelijk gemaakt. Dat betekent dat u kunt kiezen op kleur, materiaal of categorie. Wanneer u een stropdas zoekt die u wilt dragen voor uw trouwerij, dan is het verstandig om eens te kijken onder de categorie ‘trouwen’. Hier vindt u alle dassen die geschikt zijn voor een trouwerij. Er zijn dus tal van mogelijkheden. Kies een van onze mooie producten. U betaalt geen verzendkosten wanneer u bij ons een product bestelt en u kunt online makkelijk afrekenen. Natuurlijk is dat helemaal veilig. Daar kunt u altijd op rekenen bij ons. Bekijk ons assortiment!