Kousen in Leiden vinden voor alle leeftijdenMijn moeder is al op leeftijd en heeft altijd dezelfde kousen gedragen. Omdat ik haar boodschappen doe vroeg ze me laatst bij haar vertrouwde kousenwinkel langs te gaan in Leiden. Toen ik die winkel zocht bleek dat ze niet meer bestonden. Ik moest toen op zoek naar een winkel voor kousen in Leiden, die ongeveer dezelfde producten verkochten als mijn moeder altijd had. Dat was een flinke zoektocht, want mijn moeder is gewend aan stevige kousen van Falke. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Kousenhuis Gejo. Hier worden nog echte degelijke kousen verkocht, zoals mijn moeder ze altijd draagt. Die kousen kunnen worden gemaakt van:

  • Katoen
  • Wol
  • Polyester
  • Wolmix

Deze materialen zijn prettig om te dragen, waarbij katoen het beste ademt en wol het warmst is. Het is afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid welke kousen het beste passen. Daar kan de eigenaar van Kousenhuis Gejo je ook prima over informeren. Het bleek dat ik ook online bij deze winkel terecht kon, via http://kousen-huis-gejo.nl/kousen-leiden/. Dat kwam goed uit, want zo kon ik van tevoren al kijken wat er te koop was. Ik kwam uit bij deze winkel via een andere ondernemer in kousen, die niet in huis had wat mijn moeder wilde hebben. Gelukkig verwees zij mij door naar deze winkel voor kousen in Leiden. Hier hebben ze de kousen die mijn moeder wil hebben, maar ik kon er zelf ook aardig slagen. Ze hebben er dus panty’s en kousen voor alle leeftijden en alle smaken.

De beste kousen in Leiden

Via Kousenhuis Gejo heb ik een aantal kousen gekocht voor mijn moeder. Ze was er erg blij mee, en ze kan weer enige tijd vooruit. Elke vrouw weet wel dat kousen niet eeuwig meegaan. Vooral dunne kousen van bijvoorbeeld tien of twintig dernier, zijn over het algemeen geen lang leven beschoren. Dergelijke kousen, ook van goede kwaliteit, gaan nu eenmaal wat sneller kapot. Het materiaal is zo teer dat het al snel ladders vertoont. Toch leert de ervaring dat kousen van goede kwaliteit langer meegaan. Gelukkig kon ik bij Kousenhuis Gejo terecht voor kousen van goede kwaliteit. Ik denk dat je er over het algemeen de beste kousen in Leiden vindt, en dat is best waardevolle informatie. Als je eenmaal een goed adres hebt voor kousen in Leiden, weet je waar je voortaan naartoe moet. Mijn moeder liet me weten graag weer kousen in Leiden te kopen via Kousenhuis Gejo, dus dat zal ik in de toekomst ook voor haar regelen.

Andere producten

Bij Kousenhuis Gejo zijn niet alleen de beste kousen in Leiden te vinden, maar ook ondergoed van goede kwaliteit. Zo zijn er onder andere slips van Sloggy te koop. Ook deze heb ik meegenomen voor mijn moeder. Voor oudere vrouwen is er genoeg keus in het assortiment van Sloggy. Als je jong bent kun je nog wel vooruit met goedkoper ondergoed en goedkopere panty’s. Als je eenmaal wat ouder bent heb je vaak toch wat meer ondersteuning nodig van ondergoed, bh’s en panty’s. Dat maakt het dragen van dergelijke kledingstukken ook een stuk prettiger. Daarom kies ik tegenwoordig voor mijzelf en mijn moeder alleen nog degelijke panty’s en ondergoed. Zo weet ik zeker dat zij hier geen klachten van krijgt. Op de website van Kousenhuis Gejo is meer te lezen over het ondergoed van Sloggy, maar ook wanneer de winkel in Leiden open is en wanneer je kousen in Leiden kunt kopen. Dat is handig voor als je een bezoek wilt plannen. Kijk maar eens op http://kousen-huis-gejo.nl/kousen-leiden/.