Voor gouden kettingen met bijzondere edelstenen en symbolen kunt u bij Gilian fashion terecht. Hier vindt u een zeer uitgebreide en unieke selectie aan gouden kettingen met mooie symbolen en stenen. De gouden kettingen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Gilian fashion laat zich kenmerken door vrouwelijkheid, kleur, kwaliteit en verfijndheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u online het gehele assortiment bekijken. Zilvergoud behoort tot de zogenaamde ‘edelmaterialen’. Goud is de steen met het meeste aanzien en wordt sinds jaar en dag gekoppeld aan rijkdom en weelde. Gouden sieraden zijn duur. De zuiverheid van goud wordt gemeten in karaat. Wanneer gouden kettingen en sieraden worden beoordeeld op waarde, wordt dan ook altijd gekeken naar het aantal karaat. Goud is een waardevol metaal en dat heeft alles te maken met het feit dat goud uniek is. Goud stond en staat voor sommige mensen nog altijd voor zuiverheid. Gouden kettingen kiezen van Gilian fashion is een goede keuze. Gilian heeft enkel en alleen de mooiste kettingen in haar assortiment opgenomen die kunnen worden gecombineerd met mooie hangers en edelstenen. Gouden kettingen van Gilian fashion kunnen worden gedragen in combinatie met andere gouden kettingen en armbanden. Gilian houdt zich al vanaf jonge leeftijd bezig met mode. Haar hart gaat uit naar het aanbieden van enkel en alleen kwaliteit in de vorm van gepersonaliseerde sieraden. Extra waarde door middel van symboliek staat centraal. Er zijn gouden kettingen te koop in verschillende soorten, maten en stijlen. De meeste mensen die kiezen voor goeden kettingen van Gilian Originals komen later terug bij de webwinkel om de sieraden aan te vullen. Gilian voegt regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toe. Het assortiment bestaat louter uit kwaliteitsproducten zoals:

  • kettingen
  • armbanden
  • hangers
  • edelstenen
  • oorbellen

Gouden kettingen met symboolhangers

Bij Gilian fashion kunt u terecht voor prachtige sieraden. Gouden kettingen kunnen worden gecombineerd met symbolische hangers of edelstenen. Gilian werkt met diverse stenen waar u uit kunt kiezen zoals maanstenen, diamanten, bergkristallen, koraal, parels, robijn en safier. Het combineren van gouden kettingen met een edelsteen naar keuze zorgt er voor dat uw sieraad gepersonaliseerd wordt en veel mensen vinden dat erg leuk. Stenen hebben vaak een bepaalde geneeskrachtige werking. Daarom is het goed om na te denken over de mogelijkheden van de stenen. Wat voor soort steen kiest u? Daar kunnen wij u bij helpen. Mocht u meer willen weten over alle stenen die wij in ons assortiment hebben, dan kunt u altijd vragen aan ons stellen. De keuze is belangrijk, want u wilt een steen kiezen die bij u past. Mocht u iemand een steen of ketting cadeau willen doen, dan kunnen wij u ook adviseren. Een goede keuze in combinatie met gouden kettingen is de saffier. Dit is een transparante steen. Saffieren zijn zeer geliefd bij velen. Ze zijn mooi en hebben daarbij bijzondere eigenschappen. In lang vervlogen tijden werden edelstenen die blauw waren allemaal onder de noemer ‘saffier’ geschaard, maar tegenwoordig wordt dit soort steen wel degelijk van andere blauwe stenen onderscheiden. Iets wat over de saffier wel wordt gezegd is dat het de drager van de steen kracht geeft. Daarbij werd er vroeger ook wel gezegd dat de steen de eigenaar eer en onsterfelijkheid bezorgd. Het was een symbool van rijkdom wanneer men vroeger een dergelijke steen kon dragen en er kan dus met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook wel worden gezegd dat de steen door de dragers dit imago heeft gekregen. Iets wat niet wil zeggen dat de steen geen eigenschappen heeft die geneeskrachtig zijn.

Sieraden dragen

Een gouden ketting in combinatie met een edelsteen is mooi en als u graag wilt kijken wat de mogelijkheden zijn of u wilt graag advies over welk soort stenen u zou kunnen combineren met gouden kettingen, dan staat het u vrij om op ieder moment contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Waarom draagt men sieraden? Voor veel mensen is dat een beetje een rare vraag. Een wedervraag die daar direct op gesteld zou kunnen worden is ‘waarom draagt men geen sieraden?’ Sieraden sieren het lichaam. Ze zorgen ervoor dat uw outfit wordt afgemaakt door het een unieke touch te geven. Een simpele jurk met een weelderige ketting, of een kleurrijke outfit met een verfijnde ketting of armband. Iedereen heeft zijn of haar eigen keuzes en voorkeuren. Daarom is het prettig om ruim de mogelijkheid te hebben om te kiezen uit verschillende soorten sieraden zoals gouden sieraden. Wanneer u kiest voor decoratieve elementen op oorbellen dan zorgt dat ervoor dat uw gelaatstrekken naar voren worden gebracht en dat daar dus meer aandacht op wordt gevestigd. Wanneer iemand een grote neus heeft, dan is het een goede tip om oorbellen te dragen die dezelfde lengte hebben als de neus. Wij raden mensen altijd af om naar het werk grote oorbellen te dragen. Zware oorbellen kunnen gaan irriteren en zijn dus meer geschikt voor een avondje uit. Echt opvallen met een bijzonder sieraad is leuk, maar niet voor iedere dag, want het moet wel bijzonder blijven. Bekijk ons assortiment of neem contact op voor meer tips! Online winkelen en ons assortiment bekijken is leuk. Wilt u iemand een echt bijzonder geschenk doen, of bent u al lange tijd op zoek naar een bepaald soort ketting, armband of oorbellen? U kunt 24 uur per dag op onze website terecht. Wij helpen u graag verder.