Door de corona crisis hebben wij een sportgebouw bij ons op het terrein heel lang niet kunnen gebruiken omdat het niet was toegestaan om gebruik te maken van deze faciliteiten met meerdere mensen. Wij hebben toen gevreesd dat er legionella in de leidingen zou kunnen komen omdat wij gemerkt hebben dat wanneer je deze lange tijd niet gebruikt, er heel eenvoudig bacteri├źn in kunnen kruipen en zich als een malle kunnen gaan vermenigvuldigen. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om bij tijd en wijle even een legionella monstername te laten doen. Wanneer je namelijk een legionella monstername kunt gaan doen, dan weet je zeker waar je aan toe bent. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een legionella monstername uit te voeren. Wij hebben toen gekeken of wij een specialist konden vinden die deze legionella monstername voor ons kon uitvoeren en wij hebben gemerkt dat het niet eenvoudig is om een bedrijf te vinden die echt goed is in het uitvoeren van een legionella monstername. Wij wilden namelijk geen enkel risico lopen want wij hebben te maken met kwetsbare mensen en je moet er niet aan denken dat hen iets overkomt. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om met de mensen van Biolab.nl in contact te komen. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat wij goed geholpen konden worden en wij hebben op hun site gezien dat zij voor ons een legionella monstername zouden kunnen uitvoeren. Sterker nog, mocht uit de legionella monstername blijken dat wij de bacterie reeds in onze leidingen hebben, dan konden wij het ook meteen door hen laten oplossen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om met deze mensen in contact te komen en wij hebben toen al heel snel een medewerker gesproken met wie wij een afspraak konden maken. 

Wij lieten hier een legionella monstername uitvoeren 

Wij hebben deze mensen laten overkomen en zij gingen toen meteen voor ons aan de slag. Wij hebben gemerkt dat zij heel goed zijn in het uitvoeren van een legionella monstername en ik ben ook blij dat wij deze mensen gevraagd hebben om voor ons aan de slag te gaan. Wij hebben gemerkt dat zij heel vakkundig te werk gaan en dat zij er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Wij kregen te horen dat uit de legionella monstername geen positieve resultaten waren gekomen en dat was heel goed om te horen. Wij hoefden dus nergens bang voor te zijn. Wij waren blij dat deze mensen onze onzekerheid weg konden nemen. 

Wilt u ook een expert langs laten komen? 

Mocht u ook een legionella monstername willen laten uitvoeren, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Biolab.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden deze mensen allemaal te bieden hebben 
  • Vandaag nog een afspraak met deze experts in te plannen 

Wij gaan vaker een beroep doen op deze mensen want zij hebben ons namelijk heel goed weten te helpen. Dat was iets wat wij zeer op prijs stelden.                                      

Lees meer…