Wil jij in de zomer de hitte goed buiten houden? Of wil je ’s nachts je slaapkamer echt donker hebben? Kies dan voor rolluiken op maat! Er zijn natuurlijk heel veel andere materialen die ook zonlicht en warmte tegen kunnen houden, maar veel varianten kunnen maar één van beide. Zonwering houdt bijvoorbeeld wel de zon buiten, maar maakt je kamer niet donker. Gordijnen houden wel licht tegen, vooral verduisterende, maar ze sluiten niet altijd goed aan en houden ook niet veel warmte tegen. Rolluiken op maat zijn daarom een ideale oplossing!

Hou de warmte buiten

De laatste jaren zijn de zomers in Nederland steeds warmer geworden en gezien de klimaatverandering zal dit ook wel zo door blijven gaan. Niet alleen buiten is het dan warm, ook binnenshuis wordt het op zomerdagen steeds warmer. Rolluiken op maat bieden dan de oplossing en houden de ergste hitte tegen. Een te warm huis kan erg vervelend zijn, je kunt dan immers de slaap moeilijker vatten. Hitte leidt bij veel mensen al tot geïrriteerdheid, omdat hun lichaam het niet goed kan verwerken. Tel daar een slaaptekort bij op en het is niet meer dan logisch dat de sfeer al snel negatief wordt. Door rolluiken op maat voor jouw ramen te laten maken, zorg je ervoor dat de zon en de ergste hitte buiten gehouden worden. Dat is efficiënter dan een airco aanschaffen die de hele dag moet draaien om de binnentemperatuur wat naar beneden te krijgen. Een draaiende airco is niet goed voor je portemonnee en gezien het grote stroomverbruik ook niet voor het milieu. De hitte buiten houden is dus effectiever en voordeliger dan te hete lucht weer afkoelen. Als jouw huis nog geen rolluiken op maat heeft, dan is het daarom zeker de moeite waard om hier eens naar te gaan kijken.

Rolluiken op maat naar jouw wens

Als jij interesse hebt in rolluiken op maat, dan is Direct Een Rolluik de zaak om naar toe te gaan. Bij alle onderdelen van dit product kun je bij hen uit verschillende opties kiezen, zodat je uiteindelijk een rolluik krijgt dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Bestellen van deze producten kun je heel gemakkelijk zelf doen op hun website met behulp van hun handige calculator. De eerste stap die je moet zetten is het lezen van hun meetinstructies, om zo goed op te kunnen meten welke maat jij nodig hebt. Heb je dat gedaan, dan kun je met de calculator aan de slag gaan om jouw rolluiken op maat samen te stellen. Je kiest daarbij:

  • gekoppelde of standaard luiken
  • afgeschuinde of ronde kappen
  • het soort bedieningszijde en kabeluitgang
  • de kleur van het pantser en de omkasting

Aan de hand van jouw keuzes op al deze punten, berekent de calculator meteen hoe duur het rolluik voor jou zal worden. Je hoeft dus niet eerst je gegevens naar hen op te sturen en te wachten op een offerte, maar je weet meteen waar je aan toe bent. Bevalt de prijs jou? Dan kun je nu meteen je rolluiken op maat bestellen gaan bij Direct Een Rolluik!