[IMG] - havic-kantoormeubelen - ProjectinrichtingDe meeste mensen kennen het bedrijf Havic alleen van kantoorinrichting, maar wist u dat u bij hen ook terecht kunt voor projectinrichting? Net als bij het inrichten van kantoren staan bij projectinrichting ook kwaliteit en service centraal. Dit betekent dat u er op kunt vertrouwen dat u bij hen de beste meubelen krijgt en dat de medewerkers van Havic er alles aan doen om er voor te zorgen dat er een stijl en sfeer gecreëerd worden die helemaal passen bij uw project. Dit bedrijf heeft veel kennis van de markt van kantoormeubelen en heeft veel ervaring. Hierdoor weten hun medewerkers niet alleen precies hoe zij met mooie designmeubelen een goede sfeer en prettige werkruimte kunnen creëren, zij kunnen deze kennis ook uitstekend inzetten om de beste oplossingen te vinden voor uw projectinrichting. Als u er dus zeker van wilt zijn dat uw project op de beste manier ingericht wordt, dan bent u bij hen dus zeker aan het juiste adres. Zij zullen alles op alles zetten om voor u een projectinrichting te creëren waar u helemaal tevreden over bent. Zij zijn niet ieder tevreden dan dat u dat ook bent. U kunt er dus absoluut zeker van zijn dat u een prettige projectomgeving krijgt als u dit bedrijf inschakelt voor het realiseren van uw projectinrichting.

Stappen van projectinrichting

Hoe gaat het creëren van een goede projectinrichting nu precies in het werk? Er zijn verschillende stappen die gezet moeten worden, namelijk:

  • bespreken van wensen en mogelijkheden
  • voorstel en productpresentatie
  • eventuele proefzetting
  • bezorging en installatie
  • nazorg

De eerste stap voor het realiseren van een geslaagde projectinrichting is natuurlijk het luisteren naar de klant, naar u dus. De medewerkers van Havic zijn getraind in het luisteren naar de wensen van de klant en zij zullen gedurende het hele project goed met u blijven communiceren. De eerste vraag die centraal staat is daarom ook: wat zijn uw wensen en op wat voor manier kunnen deze voor u gerealiseerd worden? Door de ruime ervaring die Havic heeft met inrichting van ruimtes, kunnen zij u absoluut goed adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn en over welke producten het best bij uw voorkeuren passen. Zij blijven uw wensen altijd centraal stellen en als het nodig is durven zij buiten de vastgestelde kaders te gaan om de juiste oplossingen voor u te realiseren. Aan de hand van uw wensen en ideeën, zullen ze u een voorstel doen voor de projectinrichting. De opties die zij u kunnen bieden worden verwerkt in een productpresentatie, zodat u zelf een goed beeld kunt krijgen van de mogelijkheden die zij voor u zien. Het is immers erg belangrijk om een goed beeld te hebben van wat zij voor ogen hebben, voordat u daadwerkelijk tot aanschaf van de producten over gaat. Wilt u er zeker van zijn dat het zo wordt als u wilt, dan kunt u er ook voor kiezen om nog een proefopstelling te laten maken. De kantoormeubelen worden dan op proef gezet, zodat u een goede indruk kunt krijgen van de nieuwe kantoorinrichting. Bovendien zal de aanwezige medewerker u uitleg geven over de functies en de mogelijkheden van bijvoorbeeld de bureaustoelen. Natuurlijk kunt u ze ook zelf op dat moment uitproberen. Deze gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat de kans op het slagen van de projectinrichting zo maximaal mogelijk is. Het mag duidelijk zijn dat ze bij Havic hun werk serieus nemen en dat zij voor iedere klant de tijd nemen om ervoor te zorgen dat de projectinrichting iedere keer weer zo optimaal mogelijk is.

Bezorging, installatie en nazorg

Hebt u de plannen voor de projectinrichting goedgekeurd, dan worden de meubelen gratis bij u bezorgd en door de medewerkers van Havic bij u geïnstalleerd. De monteurs die hiervoor bij u langskomen hebben zeer veel ervaring, waardoor zij deze klus goed en snel kunnen klaren. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe projectinrichting. Na installatie volgt natuurlijk de in gebruik name. Pas dan kunt u echt beoordelen of alles zo is geworden als u van te voren verwacht en gedacht had. Omdat voor Havic de klanttevredenheid erg belangrijk is, zullen zij daarom na het leveren en monteren van de producten nog eens contact met u opnemen om na te gaan of u echt helemaal tevreden bent met de projectinrichting die zij geleverd hebben. Pas als alle producten geleverd zijn en als zij er zeker van zijn dat alles naar tevredenheid geïnstalleerd is, zullen zij de factuur naar u versturen. U weet dus zeker dat u bij dit bedrijf niet betaalt voor zaken die u niet krijgt of waar u niet over te spreken bent. Bent u helemaal tevreden over uw projectinrichting, dan wilt u hier natuurlijk ook voor een langere periode van genieten. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat u na een jaar of twee al weer op zoek moet naar nieuwe kantoormeubelen en dergelijke. Bij dit bedrijf kunt u er zeker van zijn dat de artikelen die u aanschaft altijd van een zeer hoge kwaliteit zijn. Om dit te garanderen, krijgt u op alle aankopen vijf jaar garantie. Zo weet u zeker dat u een lange periode van alle bestelde meubelen kunt genieten. Het blijkt dus wel dat u voor projectinrichting bij hen zeker aan het juiste adres bent. Door de ruime ervaring die zij hebben en de uitstekende kwaliteit die zij leveren, is het slagen van het project gegarandeerd.