Ik ben de leidinggevende van een klein marketingbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Laatst wilde ik ons kantoor wat opfleuren; het behang had zijn beste tijd wel gehad. Als ik nu terugkijk, heb ik veel tijd gestoken in dit project. Behang moet goed op elkaar aansluiten, om de eenheid van het kantoor te behouden, maar daarvoor is wel een bepaalde visie nodig. Gelukkig vond ik al snel een bedrijf dat me kon helpen: Urban Flowers van UrbanFlowers.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzaam project behang. Wanneer je deze professionals inschakelt, weet je zeker dat je hoogwaardig behang aanschaft. Daar kun je gegarandeerd lang mee toe. Ik zou graag wat meer vertellen over onze samenwerking met dit bedrijf. Zij hebben het project behang in een aantal stappen gerealiseerd:

  • Bekijken van het gebouw
  • Het juiste ontwerp uitzoeken
  • Duurzaam en milieuvriendelijk behang

Eerst zijn we samen ons kantoor doorgegaan, om de verschillende ruimtes te bekijken. Het doel daarvan is niet alleen om op te meten hoeveel behang nodig is, maar ook om te bekijken welk behangpapier geschikt is. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kleur van het behang. Een donkere ruimte is gebaat bij een lichte kleur en visa versa. Na deze korte inspectie volgt een nieuwe stap: het uitzoeken van een geschikt ontwerp. Daar hebben we aan het begin behoorlijk over getwijfeld. Welk project behang sloot goed aan bij ons bedrijf en waar voelden we ons comfortabel mee? De adviseurs van Urban Flowers denken het hele proces met je mee. Ze proberen je niet een bepaald soort behang te verkopen, maar kijken echt naar wat je zelf belangrijk vindt. We hebben uiteindelijk gekozen voor een rustig thema, met diverse soorten lichte, onopvallende bloemen. Voor de precieze ontwerpen hebben we geluisterd naar wat Urban Flowers ons aanraadde. Het resultaat mag er zijn: iedere ruimte is voorzien van prachtig project behang en sluit perfect aan bij onze bedrijfsvisie!

Project behang met een duurzaam karakter

Toen ik moest beslissen welke soort behang we gingen gebruiken, stond ik voor een moeilijke afweging. Ik kon kiezen voor papierbehang, vliesbehang of duurzaam vliesbehang. Papierbehang schreef ik al vrij vroeg af. Papier is niet erg sterk, waardoor het snel scheurt of krast. Dat oogt natuurlijk niet erg professioneel. Toen moest ik de keuze maken tussen vliesbehang met pvc, of vliesbehang met acrylverf. In de variant met pvc worden weekmakers gebruikt. Deze zijn niet erg milieuvriendelijk in hun productie. Dat deed me ertoe besluiten om ons project behang een duurzaam karakter te geven. We hebben gekozen voor de variant met acrylverf. Naast het feit dat dit behang erg sterk is, kan het milieuvriendelijk worden geproduceerd en is het bestand tegen krassen. De toplaag van verf beschermt het onderliggende materiaal. Ook is het eenvoudig te verwijderen, mocht je op den duur toch wat willen veranderen. We zijn zeer tevreden met het type project behang dat we hebben uitgezocht. We zijn ook blij dat we met onze keuze bijdragen aan een groene wereld!

Uitstekende service voor een schappelijke prijs

Het project behang is snel, goedkoop en professioneel gerealiseerd. We zijn tijdens het proces uitgebreid te woord gestaan en wisten precies waar we aan toe waren. We werden meegenomen in de besluitvorming en hebben dus nooit buitenspel gestaan. Al met al zijn we zeer tevreden over de gang van zaken. Wil jij ook het behang in jouw kantoor laten vervangen? Surf dan eens naar http://urbanflowers.nl/project-behang/. Op deze site vind je meer informatie over de verschillende projecten die Urban Flowers heeft uitgevoerd. Ook krijg je een inkijkje in het denkproces. Klik snel op bovenstaande link en laat je inspireren!