Op het werk gaan er door de jaren heen heel wat pennen doorheen. Het zal u allicht niet opvallen maar ze verdwijnen nogal snel. Daarmee bedoelen we niet dat ze gestolen worden maar mensen nemen ze wel vaak per ongeluk mee naar huis of nog waarschijnlijker: ze raken simpelweg kwijt. Dan is het weer zo ver: u moet weer pennen bestellen. Pennen bestellen kunt u dan ook altijd maar het beste in bulk doen. Dat betekent dat u in een keer een flink aantal pennen bestellen gaat. Dit heeft diverse voordelen. Ten eerste hebt u nooit meer een te kort aan pennen zodat het niet erg is dat ze telkens verdwijnen. Ten tweede kunt u de pennen uitdelen aan klanten, relaties en partners, bijvoorbeeld op jaarbeurzen en congressen. En ten derde bent u veel goedkoper uit doordat pennen bestellen in het groot u waarschijnlijk korting oplevert. Dat is in ieder geval wel zo als u met ons in zee gaat. Wij zijn een online webwinkel waar u natuurlijk pennen bestellen kunt. Dit is zeer eenvoudig en we raden het dan ook iedereen aan. Wist u dat u pennen bestellen kunt en deze pennen tevens kunt laten bedrukken door ons? U kunt er erg veel informatie op kwijt en dat is handig want dan worden mensen tijdens het schrijven op uw bedrijf gewezen. Wees daarom slim en ga eens bedrukte pennen bestellen. Wat kunt u hier zoal op kwijt? Kijkt u maar eventjes naar dit lijstje:

  • de slagzin van uw bedrijf
  • de naam van het bedrijf of het logo
  • en/of contactinformatie zoals een adres, telefoonnummer of website.

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos dus daagt u ons rustig eens uit, wij houden wel van spannende en gewaagde ontwerpen. Komt u hier zelf niet uit maar wilt u wel graag bedrukte pennen bestellen in plaats van blanco pennen? Geeft u dit dan rustig aan, onze designers weten hier wel raad mee.

Pennen bestellen? doet u dat eens via onze website

U kunt ons vinden op de volgende website: pennenshopxl.nl. Bij ons kunt u de pennen bestellen die uw hartje begeren. Bij ons kunt u pennen bestellen in diverse prijsklassen. Zo hebben we eenvoudige budget pennen en balpennen maar kunt u ook kiezen uit een rijke catalogus aan Parker pennen. Dit gerenommeerde merk maakt al sinds jaar en dag topkwaliteit pennen die u bij ons ook nog eens kunt laten bedrukken zodat u uw eigen gepersonaliseerde Parker pen in huis krijgt. Hoe gaat het pennen bestellen nu eigenlijk precies in zijn werk? Dit is zeer eenvoudig maar we zullen het eventjes uit de doeken doen zodat iedereen dit kan in het vervolg. Misschien hebt u nog nooit een online bestelling gemaakt, dan is het wel zo fijn om deze tekst even door te nemen, dan staat u geen verrassingen meer te wachten. Wat u natuurlijk allereerst moet doen is naar onze website toe komen. Daar vindt u een rijk overzicht aan alle type pennen die we op het moment in huis hebben. Hebt u daaruit een keuze gemaakt en? Dan geeft u aan welke kleur of ontwerp u wilt van deze specifieke pennen. U geeft vervolgens aan hoeveel pennen u eigenlijk wilt hebben. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen vrachten pennen komen bezorgen als u dat wenst. Dan kunt u daarmee uw hele kantoor voorzien. Pennen bestellen is dan ook eigenlijk een eitje zoals u ziet. U het er enkel een pc of laptop voornodig. Sterker nog, u kunt ook pennen bestellen via uw smartphone en tablet, zo lang u maar beschikt over een internetverbinding. Dat is dan ook weer een bijkomend voordeel: u hoeft er uw huis niet meer voor uit dus u kunt flink besparen op tijd en reiskosten. Hebt u alle keuzes gemaakt? Dan kan het afronden beginnen.

Meer weten over online bestellen? Vraag het ons gerust eens

Voor het afronden van het pennen bestellen hebben we natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Uw naam, adres en overige contactgegevens zijn voldoende. Kijkt u graag de kat uit de boom of hebt u nog vragen? Stel die dan eerst gerust via de mail of door het nummer even te draaien. Wij antwoorden altijd zo spoedig mogelijk. Vervolg het pennen bestellen door het verschuldigde bedrag aan ons over te maken. Dat kan via een online betaalsite zoals PayPal en iDeal maar u kunt ook met uw credit card betalen. Dat is natuurlijk geheel aan u. Dan is het pennen bestellen afgerond en ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. We houden u op de hoogte van het eventuele productieproces als u de pennen wilt laten bedrukken en ook houden we u op de hoogte van de status zodat u weet op welke dag u het kunt ontvangen van de pakketbezorger. Pennen bestellen en vervolgens uitdelen is een goed idee. Dit is een relatief goedkoop relatiegeschenk terwijl iedereen baat heeft bij een pen. Daarnaast kunt u er ook uw voordeel uit halen door pennen weg te geven op beurzen. Zeker als u de naam of logo van uw bedrijf laat afdrukken. Voor een kleine meerprijs doen we dat voor u. Dus wacht niet langer maar neem contact met ons op en ga pennen bestellen, daar zult u zeer zeker geen spijt van krijgen. We hopen dan ook snel van u te horen. Wij staan dag en nacht voor u klaar want bij ons is de klant nog echt de koning.