Heb jij last van kaalheid, terwijl je liever een volle bos haar zou willen hebben? Overweeg dan eens een haartransplantatie! Dit is een ideale manier om ervoor te zorgen dat jij over je hele hoofd weer haar krijgt en het is bovendien een permanente oplossing. Heb je deze behandeling ondergaan, dan zul je niet weer last krijgen van haaruitval en kale plekken. Een haartransplantatie kan in veel gevallen een oplossing bieden en het is bovendien geen heel ingrijpende behandeling. Daarom is het zeker de moeite van het overwegen waard.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Voor veel mannen is het een gegeven dat zij op een gegeven moment in hun leven last gaan krijgen van haaruitval. Ondanks dat heel veel heren hier last van hebben, blijft het toch vervelend als het jou overkomt. Die kale plekken op je hoofd of een haarlijn die zich steeds verder terugtrekt. Een haartransplantatie kan dan uitkomst bieden. Maar voordat je hier aan begint, wil je natuurlijk wel graag weten hoe dit werkt. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij de meeste mannen is het zo dat zij niet helemaal kaal worden als zij ouder worden, zij hebben te maken met plaatselijke kaalheid en een terugtrekkende haarlijn. Achter op het hoofd blijft het haar gewoon zitten en daar wordt tijdens een haartransplantatie gebruik van gemaakt. Deze gezonde haarzakjes zullen namelijk geen last krijgen van haaruitval. Tijdens de behandeling worden dan ook gezonde haarzakjes verplaatst naar de kale gebieden op het hoofd. Na een tijdje zullen ze daar vanzelf weer nieuwe haren aan gaan maken waardoor de kaalheid verdwijnt en jij weer een hoofd vol haar hebt. Voor dit alles hoef je bovendien niet eens onder narcose gebracht te worden, een plaatselijke verdoving is voldoende voor een haartransplantatie. Het is wat dat dus geen ingrijpende procedure, terwijl het wel een ingrijpend effect op jou haardos zal hebben!

Vip service

Wil jij graag een dergelijke behandeling ondergaan? Dan is het natuurlijk nog de vraag waar je dit het beste kunt laten doen. Een uitstekende keus wat dit betreft is Esteworld. Zij voeren iedere haartransplantatie uit in hun gespecialiseerde kliniek in Turkije en geven jou daar een echte vip behandeling. Uiteraard voldoet de kliniek aan de nodige Europese en Nederlandse regelgeving en beschikken zij over de benodigde certificaten en keurmerken. Hoe ziet een traject bij hen er nu uit?

  • het voortraject vindt plaats in Nederland, om er zeker van te zijn dat jij in aanmerking komt voor behandeling en je niet voor niets naar Turkije afreist
  • bij aankomst in Turkije word je door hen opgehaald van het vliegveld
  • je verblijft in een luxe hotel
  • de haartransplantatie wordt in de kliniek uitgevoerd
  • na het herstel word je weer naar het vliegveld gebracht voor je vlucht naar Nederland
  • de begeleiding achteraf vindt weer in Nederland plaats

In Turkije staan bovendien Nederlandse hosts voor je klaar, die jou kunnen helpen en antwoord kunnen bieden op jouw vragen. Zo wordt jouw haartransplantatie bijna een kleine vakantie door de vip behandeling en je verblijf in een luxe hotel! Dat maakt Esteworld anders dan andere klinieken op dit gebied!