Als je in de buurt van Twente woont en je bent op zoek naar een winkel die voor jou een meubel op maat kan maken dan ben je bij Het Ambacht in Losser aan het juiste adres. Daar hebben ze in de eerste plaats een hele mooie woonwinkel, met alle meubels die je je maar kunt bedenken, maar ook een werkplaats. In deze werkplaats maken ze hun eigen collectie meubels van alleen de beste kwaliteit hout en de mooiste stoffen, waardoor ze jou als klant iets heel unieks kunnen bieden. Doordat ze veel van hun meubels zelf maken kun je dus ook bepaalde stoelen met een andere stof laten bekleden, of dat ene bankje voor bij de eettafel in een andere kleur bestellen. Veel mensen vinden dat ontzettend leuk, want dat is natuurlijk wat jouw interieur persoonlijk maakt. Al die standaard woonwinkels verkopen heus mooie meubels, maar deze meubelmakerij in Twente maakt ze precies zoals jij dat wilt. En daar wordt vooral dankbaar gebruik van gemaakt voor eettafels. Een eettafel is namelijk zo’n meubel dat je precies wilt hebben zoals jij hem wilt. Hij moet een bepaalde maat hebben, die ene soort poten die je zo mooi vindt, en natuurlijk gemaakt zijn van een houtsoort die je mooi vindt. En dat is in standaard woonwinkels nog niet zo makkelijk te vinden. Mensen met een hele specifieke smaak doen er dus goed aan bij deze meubelmakerij in Twente aan te kloppen. Daar maken ze namelijk met liefde voor jou die eettafel op maat, wat voor model je ook in gedachten had. 

Meubelmakerij in Twente inclusief woonwinkel

Natuurlijk kun je in deze meubelmakerij in Twente allerlei soorten meubels op maat laten maken, maar ze beschikken ook over een grote woonwinkel. Daar vind je al een grote collectie meubels uit hun eigen atelier, dus ook deze zijn al uniek van zichzelf. Als daar toevallig al iets tussen staat dat volledig naar jouw/jullie smaak is dan heb je geluk. Doe jezelf dus een plezier en kijk eerst je ogen uit in de uitgebreide woonwinkel van Het Ambacht, want wie weet vindt je daar al precies waar je naar op zoek was. En als je zo’n meubel toch in een andere kleur of een heel specifiek formaat wilt dan kunnen ze dat natuurlijk voor je op maat maken in hun meubelmakerij in Twente. Het enige nadeel daarvan is dat je dan uiteraard een langere levertijd hebt, maar dat hebben veel mensen er uiteraard voor over.

Welke meubels kunnen ze op maat maken?

Bij deze meubelmakerij in Twente kunnen ze allerlei soorten meubels voor je op maat maken, zoals de volgende:

  • Een tv-meubel op maat
  • Een eettafel op maat
  • Een dressoir op maat
  • Een boekenkast op maat
  • Stoelen op maat

En dat is nog slechts een kleine selectie van alles wat ze precies voor jou op maat kunnen maken. Dus kun je het meubel van je dromen niet vinden? Denk dan eens aan deze meubelmakerij in Twente, want daar maken ze het met liefde voor je, en dat precies in de maat en met de materialen die jij wenst. Ideaal!

Lees meer…