De lente is weer in aantocht en dat betekent dat het voor veel mensen weer tijd is om zich een nieuw kapsel aan te laten meten. Bij ons van M&M Kappers op Kapsalon-in-Delft.nl mag u altijd plaatsnemen in onze kappersstoel zodat wij u kunnen adviseren over wat u goed zou staan. Wij werken al vele jaren met plezier als kapper in Wateringen en wij kunnen u zonder moeite een nieuwe look aanmeten. Wij hebben in ons kapsalon allerlei fotoboeken die ter inspiratie kunnen dienen en wij hopen daarom ook dat u een keer door onze kapper in Wateringen geholpen wilt worden. Wij werken samen met grote merken als Keune en Schwarzkopff waardoor u de zekerheid dat wij uw haar altijd de beste behandeling geven die er mogelijk is. Wij weten alles van haar en kunnen u als kapper in Wateringen heel goed vertellen wat uw haar nodig is. Is uw haar te droog? Zijn de punten dood? Wij weten hier wel raad mee. Wij zullen uw haar grondig analyseren en wij zullen ervoor zorgen dat wij u de juiste producten meegeven waarmee u de schade weer kunt repareren. U zult opgewacht worden door een enthousiast team van medewerkers dat er alles aan zal doen om u een mooie nieuwe look te geven. Uiteraard kunt u ons ook altijd bezoeken wanneer u tevreden bent over uw kapsel, maar dat u het weer even wilt laten bijwerken door onze kapper in Wateringen. Wij staan voor u klaar en wij hopen daarom dat wij u snel een keer mogen begroeten in ons kapsalon. U hoeft niet altijd een afspraak te maken; u kunt namelijk binnenlopen om te vragen of er nog ruimte is voor een knipbeurt. Mocht u meer willen dan enkel een knipbeurt, bijvoorbeeld wanneer u uw haar wilt laten verven, dan raden wij u aan om even een afspraak met ons in te plannen. Dit voorkomt lange wachttijden en ook kunnen wij dan alvast even de benodigde spullen klaar zetten zodat wij u sneller kunnen helpen.

Als kapper in Wateringen werken wij met alle grote merken

Wij kunnen u als kapper in Wateringen goed advies geven over wat u het beste met uw haar kunt doen. Wij hebben namelijk gemerkt dat veel mensen het moeilijk vinden om zelf uit te vogelen wat het beste is om met hun haar te doen. Vandaar dat wij u graag zouden willen vragen om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Bij ons werken allemaal mensen met een heel goede opleiding waardoor zij u alles kunnen aanmeten als kapper in Wateringen wat u maar zou willen. Wij willen u daarom ook graag vragen om u een keer over te geven aan deze kapper in Wateringen zodat wij u van een prachtige look kunnen voorzien. U zult merken dat er bij ons geen ‘nee’ te koop is. Wilt u mooie krullen? Wilt u graag een permanent? Heeft u behoefte aan mooie watergolven? Wilt u uw haar in een mooie natuurlijke kleur laten verven? Kom dan even kijken wat wij als kapper in Wateringen u allemaal te bieden hebben.

Neem een kijkje in ons look book

Weet u niet helemaal wat het beste bij u past? Dan hebben wij als kapper in Wateringen de oplossing voor u; kijk een keer in ons look book. Hier kunt u heel veel inspiratie opdoen voor een nieuw kapsel. Kortom:

  • wij voorzien u graag van een mooi nieuw kapsel
  • wij kunnen u advies geven over welke verzorging uw haar nodig heeft
  • Wij kunnen uw haar in alle kleuren verven

Kijk snel even op Kapsalon-in-Delft.nl.