Voor mensen die op vakantie willen gaan, kan de klantenservice van Kras veel betekenen! Je kunt bij hen kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende reizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • een safari
  • een fly drive
  • een stedentrip
  • een rondreis
  • een strandvakantie

Allemaal manieren om je vakantiedagen op een fijne manier door te brengen. Natuurlijk is het per persoon verschillend wat jij een prettige vakantiereis vindt. Sommige mensen doen niets liever dan de hele dag heerlijk op het strand liggen en wat zwemmen, om zo helemaal tot rust te komen. Voor hen zal de klantenservice bij Kras zeker een geschikte reis kunnen vinden! Maar ook voor de mensen die liever actiever bezig zijn, die culturele uitstapjes willen maken of rond willen reizen, hebben zij genoeg in hun aanbod. Uiteraard kun je bij hen ook uit zeer diverse bestemmingen kiezen. Waar ter wereld je ook naar toe wilt gaan, zij hebben bijna altijd wel een passende reis in het aanbod. Wat jouw favoriete type vakantiereis dus ook is en waar je dan ook maar toe wilt gaan, de medewerkers van de klantenservice van Kras kunnen jou altijd helpen met het vinden van een geschikt aanbod voor jou.

Na het boeken contact met klantenservice Kras

Niet alleen als jij nog wilt gaan boeken, maar ook als je al geboekt hebt kun jij de klantenservice van Kras contacteren. Het kan immers gebeuren dat jij vanwege een plotselinge gebeurtenis is je familie- of vriendenkring niet meer bij huis weg kunt en dat jij je reis moet annuleren. Of het kan gebeuren dat je zelf ziek wordt en niet meer kunt reizen. Ook kan het gebeuren dat je, ondanks het zorgvuldige uitzoeken, toch achteraf gezien liever een andere reisvariant had gekozen. Daarnaast kun je de klantenservice van Kras natuurlijk ook contacteren om excursies bij te boeken. Bij verschillende vakanties heb je de optie om diverse excursies bij te boeken. Het kan zijn dat je in eerste instantie denkt dat je deze niet wilt gaan doen, maar dat jij je later bedenkt en ze toch nog graag aan je boeking toe zou willen voegen. In veel gevallen kan er nog wel wat geregeld worden en kunnen de medewerkers van de klantenservice bij Kras dit nog voor jou gaan regelen. Op het moment dat jij je bedenkt wat dit betreft, is het dus zeker de moeite waard om nog eens contact met hen op te nemen.

Contactgegevens snel vinden

Een andere reden om de klantenservice van Kras te contacteren is als jij nog een vraag hebt over de boeking die jij al gemaakt hebt. Bijvoorbeeld over de vlucht of over de vertrektijd. En ook als je weer thuisgekomen bent, kun je contact met hen op willen nemen. Misschien omdat je reis niet goed bevallen is, omdat er iets niet ging zoals het bij de boeking afgesproken was of omdat je hen een tip door wilt geven over een plaats die eigenlijk gewoon standaard in de reis opgenomen zou moeten worden. Dit kan allemaal. Schroom nooit om hen hierover te contacteren, anders kunnen zij immers geen verbeteringen in hun reisproducten aanbrengen. Wil je snel de contactgegevens van de klantenservice van Kras achterhalen, dan doe je er goed aan om even naar de website van De Klantenservice te gaan. Als jij daar zoekt op Kras, dan krijg je meteen een helder overzicht van de manieren waarop jij hen kunt bereiken en de telefoonnummers waarop zij te bereiken zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te zoeken en dat is natuurlijk wel zo handig. Voor de gegevens van de klantenservice van Kras, kijk je dus gewoon even bij De Klantenservice!