Vorig jaar bestond onze fietsclub maar liefst vijf jaar en dat wilde ik als voorzitter natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat ik eens ben gaan bedenken wat een leuke lucratieve manier zou zijn om dit jubileum onder de aandacht van het grote publiek te brengen. U moet weten dat wij graag nieuwe leden wilden verwelkomen omdat wij graag in contact komen met nieuwe mensen. Vandaar dat het ons een goed idee leek om ons jubileum aan te grijpen om onszelf eens even goed te promoten. Het leek mij daarom goed om zadelhoesjes bedrukken te laten. U moet weten dat wij namelijk tijdens onze tochten altijd door Amsterdam rijden en dan verbaast het ons iedere keer weer hoeveel fietsen hier wel niet staan. Wij dachten, dat als we zadelhoesjes bedrukken lieten, we deze konden gaan uitdelen op het station en dan konden we daarmee wat aandacht op onszelf vestigen. Dat hebben we dus ook gedaan en dat is ons, dat kan ik u nu alvast verklappen, heel erg goed bevallen. Wij gingen op zoek naar een bedrijf dat voor ons zadelhoesjes bedrukken kon en zodoende kwamen we uit bij Promoboer.nl. Dit bedrijf heeft ons heel erg goed geholpen en daar zijn we heel erg blij mee. Vandaar dat ik ook graag even iets over deze firma op papier wilde zetten omdat zij heel goed zijn in zadelhoesjes bedrukken, zo hebben wij gemerkt. Ik hoop dat ik u hierdoor ook van interessante informatie kan voorzien. Ik vind dat namelijk prettig om te doen en ik schrijf graag.

Zadelhoesjes bedrukken voor een zeer lage prijs

Omdat wij een vereniging zijn, wil ik er altijd zeker van zijn dat ik niet meer geld uitgeef dan hoogst noodzakelijk is omdat ik niet wil dat men denkt dat ik het geld dat onze leden in hebben gelegd, over de balk smijt. Vandaar dat ik eens even op het internet op zoek ben gegaan naar een bedrijf dat zadelhoesjes bedrukken kon. Ik kwam al heel snel terecht op de site van Promoboer.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan en ik zag ook meteen dat je hier heel goed zadelhoesjes bedrukken kon. Dat sprak mij erg aan omdat ik dus ook op zoek was naar een bedrijf dat zadelhoesjes bedrukken kon. Vandaar dat ik meteen maar even contact op heb genomen met een van de uiterst vriendelijke medewerkers van dit bedrijf met de vraag of zij zadelhoesjes bedrukken konden. Dat konden ze, zoals ik ook reeds op hun site had zien staan en dus heb ik meteen aangegeven dat ik heel erg veel interesse had. Zij hebben mij toen vervolgens uitgelegd wat er allemaal mogelijk was en dat vond ik heel erg prettig om te horen. Ik heb daarom ook niet lang hoeven te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee wilde gaan wanneer het ging over zadelhoesjes bedrukken omdat ik meteen wel in de gaten had, dat ik hier heel erg veel geld zou kunnen besparen. Ik heb de knoop daarom ook meteen maar doorgehakt zodat ik meteen spijkers met koppen kon slaan. Dat heeft zijn uitwerking niet gemist.

Het eindresultaat was verbluffend!

Inmiddels is de hele klus alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Sterker nog: de hoesjes vlogen de deur uit en de nieuwe leden meldden zich en masse. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden
  • Ik raad dit bedrijf iedereen aan
  • Ik kom hier een volgende keer zeker nog een keer een bestelling doen
  • Lees meer..