Het pak is de standaarduitrusting voor iedere man. Of u nou iedere dag uw pak draagt, of alleen op speciale gelegenheden, eigenlijk kunt u niet zonder. En als u uw pak draagt dan wilt u er natuurlijk goed uitzien. Daarom is het belangrijk dat u goed let op wat u naast u pak aan heeft. Denk aan uw schoenen, aan uw stropdas als u die omheeft, uw overhemd, uw sokken. Maar natuurlijk ook aan uw pochet. Het pochet is een accessoire die vaak vergeten wordt, maar erg veel toe kan voegen aan de uitstraling van uw pak. Veel mannen zullen niet eens een pochet in hun bezit hebben en dat is zeker zonde. Echter, het pochet wordt langzaam herontdekt en wordt langzaam aan weer een echt onderdeel van het pak. Maar waar let u met uw pochet kopen? Wat voor kleur en stof moet u kiezen? Omdat niet iedereen bekend is met het pochet, leggen we het voor u uit. Zo weet u precies waar u op moet letten en kunt u hopelijk snel uw eerste pochet kopen.

Waar moet u op letten met een pochet kopen?

Het eerste waar u natuurlijk op moet letten met een pochet kopen is natuurlijk de kwaliteit. U wilt een pochet die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed voelt. Zo weet u zeker dat u kwaliteit koopt. Bij Mighty Good Man hebben we voor u alleen de allerbeste pocheten uitgekozen, zodat u zeker weet dat geen miskoop doet. Onze pochetten zijn van de beste stof en vervagen niet, ook niet na lang gebruik. En dat maakt onze pochetten tot de ideale accessoire voor bij uw pak, zodat u altijd goed voor de dag komt. Naast dat u een goede kwaliteit pochet kopen wilt, zijn er ook verschillende materialen waar pochetten van gemaakt worden. De beste kwaliteit pochetten worden over het algemeen van zijde gemaakt. Dit materiaal heeft een unieke glans en uitstraling, zodat een zijden pochet ook echt anders er uitziet dan een pochet gemaakt van linnen of katoen. Deze twee materialen worden ook vaak gebruikt voor pochetten en hebben ook hun eigen effect op de uitstraling van het pochet. Vergeet u dus niet met uw pochet kopen ook te letten op het materiaal. Bij Mighty Good Men bieden wij pochetten aan van verschillende stoffen, zodat u altijd het goede materiaal kunt kiezen voor uw pochet. Kopen met een goed gevoel dus, want u precies wat u bestelt. Maar afgezien van het materiaal en de kwaliteit is de belangrijkste vraag natuurlijk: in wat voor kleur moet ik mijn pochet kopen? Uiteindelijk mag u dat helemaal zelf bepalen en is het geheel afhankelijk van uw eigen smaak en stijl, maar er zijn wel enkele richtlijnen. De belangrijkste richtlijn is dat u een pochet afstemt op uw hemd of uw das. Dit kan beteken dat u dezelfde kleur aanhoudt, maar ook bijvoorbeeld dat u op zoek gaat naar een contrasterende kleur. En als u een stropdas heeft met een bepaalt dessin, dan kunt u daar ook uw pochet op aanpassen. Wij hebben dan ook verschillende populaire dessins, zodat u altijd kunt zoeken naar een bijpassend pochet. Kopen van een bijpassend pochet kan moeilijk zijn, maar wij maken het u zo makkelijk mogelijk.

Na uw pochet kopen, ook uw pochet dragen

Wanneer draagt u een pochet? Kopen van een pochet is niet het probleem, maar het kan soms moeilijk zijn om te beoordelen wanneer u een pochet moet dragen. Onze vuistregel voor u is: volg uw eigen smaak. Echter, bij sommige gelegenheden kan de etiquette uitkomst bieden. Als u namelijk een smoking draagt dan is het gewoonte om een wit pochet te dragen, al mag een rood pochet ook. Dit is natuurlijk geheel aan u zelf. Afgezien van de smoking, zegt de etiquette niks over wanneer en wanneer u niet een pochet moet dragen. Beslist u dus vooral zelf wanneer u een pochet draagt. En natuurlijk heeft de manier waarop u de pochet draagt en vouwt grote invloed op de uitstraling van de pochet. Daarom leggen we u het vouwen ook graag uit, zodat u helemaal verzorgd voor de dag kunt komen. Nadat u klaar bent met uw pochet kopen en u uw pochetten in huis heeft, moet u de pochetten nog vouwen. Er zijn verschillende manieren om uw pochet te vouwen, met een verschillende uitstraling en voor verschillende gelegenheden. Wat het effect is van iedere vouwtechniek kunt u waarschijnlijk zelf het best beoordelen en dat moet u vooral doen. Want het pochet is onderdeel van uw stijl en u weet het beste hoe u die stijl kunt afmaken. Een van de opties is het nonchalant in de borstzak steken van het pochet. Dit is de makkelijkste optie en heeft een unieke uitstraling. Daarnaast kunt u een pochet tot een strak vierkant vouwen en zo in uw borstzak steken dat een punt net boven de rand uitsteekt. Dit is de klassieke manier om uw pochet te dragen. Naast deze methodes zijn er ook ingewikkeldere vouwmethodes, die meerdere punten uit uw borstvakje laten steken. Kijkt u vooral eens naar deze vouwtechnieken. Een goed gevouwen pochet kan echt indruk maken en dat is uiteindelijk toch wat u wilt? Hopelijk bent u na deze tips en adviezen overtuigd en begint ook u aan uw eerste pochet. Kopen kan natuurlijk altijd bij Mighty Good Men, zodat u verzekerd bent van de beste service en de hoogste kwaliteit.