Ik rook al vele jaren en sinds begin dit jaar rook ik alleen nog maar elektronische sigaretten. Ik heb jarenlang normale sigaretten gerookt, maar voor mijn vriendin besloot ik om e-liquid te kopen. We hebben ruim 3 jaar een relatie en zij was niet blij dat ik rookte. Ze vindt het niet fijn om mij te zoenen als ik een sigaret heb gerookt en zegt dat ik moet stoppen. Ik vind het fijn om te roken en ben niet van plan om te stoppen. Als compromis hebben we afgesproken dat ik elektrisch zou gaan roken. Elektrisch roken neemt veel van de nadelen weg die zij zo vervelend vindt en op deze manier kan ik alsnog blijven roken. Bij elektrisch roken ben je eigenlijk niet aan het roken, maar aan het dampen, daarom ruikt je kleding niet naar de rook van sigaretten. Bij dampen kan je verschillende smaken uitkiezen en heb je niet een tabak smaak in je mond na het roken. Ze vindt het alsnog niet fijn smaken als ik gedampt heb, maar vindt dit beter. Ze wilde ook graag dat ik zou stoppen met roken, omdat het slecht voor je is. Bij dampen komen er minder slechte stoffen vrij en het is daardoor minder slecht voor me. Het was in het begin erg wennen toen ik besloot om een e-liquid te kopen, de smaak is namelijk erg anders. Gelukkig kon ik er al snel aan wennen, maar het duurde een tijd voordat ik de juiste maak had gevonden. Het is mogelijk om een e-liquid te kopen met verschillende smaken en veel van deze smaken vind ik niet lekker. Vorige maand had ik eindelijk een smaak gevonden die ik erg lekker vind en die mijn vriendin ook kan waarderen.   

E-liquid kopen via 123Dampen.nl

Ik had eerst een aantal fruit smaken geprobeerd, maar geen van deze smaken vond ik lekker. Ik wilde het liefste een tabak e-liquid kopen, maar dat wilde mijn vriendin niet. Een van mijn vrienden dampt een e-liquid met een menthol smaak en die wilde ik ook proberen. In de kroeg had ik deze e-liquid geprobeerd en ik vond de smaak erg lekker. Hij zei dat je goedkoop deze e-liquid kan kopen op 123Dampen.nl en ik besloot om ook deze website te bezoeken. Op 123dampen.nl zag ik dat dit bedrijf veel verschillende smaken te koop heeft. Ze verkopen daarnaast ook veel andere artikelen en accessoires voor elektrische sigaretten. Ik zag dat ze een aantal verschillende menthol smaken in kleine verpakkingen aanboden en besloot om 3 verschillende smaken e-liquid te kopen. Zodoende kon ik uitproberen welke smaak ik het lekkerste vind. Een van deze smaken vond ik niet lekker, maar de andere twee vond ik erg goed. Mijn vriendin vindt een menthol smaak ook veel beter, ze vindt dit een aangename geur hebben en vindt het niet erg met zoenen. Een van deze e-liquids vind ik het beste en koop nu alleen nog maar deze smaak. Dit is toevallig ook de smaak die mijn vriend koopt.

Een goede website voor e-liquids en accessoires   

Sinds mijn eerste aankoop op de website van 123Dampen.nl koop ik hier altijd. Je kan hier veel accessoires kopen die erg handig zijn voor een elektrische sigaret. Alle artikelen hebben een goede kwaliteit en een goede prijs. Die e-liquid die ik damp heb ik nergens anders goedkoper gezien. De artikelen worden snel geleverd en als er een probleem is dan kan je gemakkelijk retourneren. Ik kan de website van 123Dampen.nl aanraden.

  • Je kan veel soorten e-liquid kopen 
  • Ze verkopen ook veel accessoires
  • De artikelen zijn erg goedkoop